Мнозина обичат Велико Търново. Старата столица носи своя неповторим чар

...
Мнозина обичат Велико Търново. Старата столица носи своя неповторим чар
Коментари Харесай

Припомнете си красотата на Велико Търново с този документален филм

Мнозина обичат Велико Търново. Старата столица носи своя несравним сексапил и хубост и ние постоянно я посещаваме когато имаме тази опция. Родом от града са и доста видни български персони, които са дали своя принос за нашата история, а самото място е очевидец на някои от най-важните събития в нашата родна история. 
Всичко това преди четири години предизвика основаването на страховит документален филм, който носи името " Велико Търново - в сърцето на историята ". Самата документална лента е с дължина от 26 минути, а в нея артистът Юлиян Вергов влиза в нетипичната роля на гид, с цел да ни преведе през хубостите на прелестния град. 
 Велико Търново тегли 1,6 млн. заем за културен туризъм Велико Търново тегли 1,6 млн. заем за културен туризъм
Община Велико Търново ще изтегли заем от 1,6 млн. лв., с цел да развие и обогати културно-историческия туризъм в града. Инвестициите са з...
Самата история на старопрестолния град е показана по доста завладяващ и грабващ вниманието метод, а наложителните спирки са точно най-популярните места във Велико Търново. Ще им се насладите в нова светлина и с изумителни фрагменти. Любопитен подробност е, че лентата е първата туристическа документална такава у нас, която е снимана в 4К. Изпълнител са студио " Black Stamp ", а поръчката е направена от Туристическия информативен център „ Царевград Търнов ”. 
Ако желаете, можете да споделите видеото със свои другари от чужбина, които схващат британски език - планувани са надписи. Според доста хора точно този документален филм е най-хубавият за Велико Търново. Можете да му се насладите. 
Ето и цялостният екип зад плана: 
Продукция - Black Stamp
Водещ - Юлиан Вергов
Изпълнителен продуцент - Станислав Вълканов
Сценарий - Димитър Григоров
Режисьор - Калоян Николов
Оператор - Павлин Гроздев - Бърни
Композитор - Давид Кокончев
Монтаж - Иосиф Кокончев
Звук - Александър Макрев
3D анимация - Стоян Чолаков
Заглавна фотография: Pixabay
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР