Мнозина гледат на Девата, чийто символ е девицата, като на

...
Мнозина гледат на Девата, чийто символ е девицата, като на
Коментари Харесай

7 жестоки истини за любовта на Девата (написани от една от тях)

Мнозина гледат на Девата, чийто знак е девицата, като на най-арогантната зодия. Но това е надалеч от истината. Ето 7 жестоки истини за срещите, връзките и любовта с Девата.

1. Обичаме да плануваме нещата

Едно нещо, което би трябвало да знаете за Девата  е, че не бързаме. Анализираме всички разновидности, сформираме проект и продължаваме напред. Някои може да го нарекат пръчка в калта; ние го назоваваме подготовка.

Да, спонтанното пътешестване е ужасно! Но първо, дано просто начертая нашия маршрут; да прегледам заведенията, край които ще стопираме по пътя, и да сформира лист с рейтингите на Air BNB местата.

2. Ценим детайлите

Ако има нещо, в което Девите са положителни, то е в детайлите. Малките неща са значими за нас.

В интерес на истината, мозъкът ми се движи с милион километра в минута във всеки един миг, вземайки всички детайлности към мен или тревожейки се какво се е случило на работа преди един час или какво има за вечеря довечера.

Но ние, Девите, не разрешаваме това да проличава на лицето ни. А и това внимание към детайла ни прави страхотни слушатели, тъй като в действителност слушаме какво имате да кажете, вместо просто да чакаме реда си, с цел да приказваме.

Нуждаете се от някой, който да изследва нещо за вас? Ние сме най-хубавият ви избор.

3. Верни сме

След като една Дева ви се довери, ценете го.

За мен не е изненада, че множеството ми другари са с мен от много години. Не се сприятелявам елементарно, само че тези, които се задържат, с цел да ме опознаят същински, са за цялостен живот.

4. Практични сме

Може би всичко опира до обмисляне, разбор и внимание към детайла, само че когато се стигне до това, Девите са най-практичните от зодиите.

Може да ви се коства скучно, само че ние намираме разтуха и опора в стабилността и практичността.

5. Придирчиви сме към този който обичаме.

Много пъти са ми казвали, че стандартите ми са прекомерно високи. Девите предявяват високи условия към всички; множеството са по този начин и към себе си. Така че ни би трябвало много, с цел да се влюбим.

Нямаме инцидентни връзки. Ние сме минимум склонни от всички зодии да имаме връзка за една нощ.

И макар че нашият знак е девственица, не се заблуждавайте; ние сме доста буйни. Просто не сме подготвени да допуснем всеки до тази пристрастеност. Така че сте благословени, в случай че изберем вас.

6. Независими сме

Малко евентуално е да потърсим помощ, тъй като като се има поради нашето аналитично мислене и внимание към детайла, евентуално въпреки всичко ще го създадем по-добре от всеки различен. А Девите не обичат да демонстрират никакви недостатъци.

Най-бързият метод да ядосате Дева е да се опитате да й отнемете независимостта.

7. Придирчиви сме към… всичко.

Ние не просто сме придирчиви към този който обичаме; придирчиви сме към всичко. Това е нашата податливост към перфекционизъм и обич към детайлите.

Не желаеме да се задоволяваме с „ единствено добре “, когато знаем, че можем да се доближим допустимо най-близо до съвършенството. Това значи и вие.

Девите слагат високи критерии освен за себе си, само че и за близките.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР