Множество райони във Варна и областта ще останат без ток

...
Множество райони във Варна и областта ще останат без ток
Коментари Харесай

Множество райони във Варненско без ток днес. Вижте ги

Множество региони във Варна и региона ще останат без ток през днешния ден, оповестиха от ЕРП Север АД за Varna24.bg .

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на строителни поправки на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Провадия - ул. Александър Стамболийски, ул. Бойчо Желев, ул. Опълченска, ул. Рила, ул. Сан Стефано, ул. Хаджи Димитър, ул. Цоньо Тодоров, ул. Янко Сакъзов, ДГ " Снежанка ", електрозахранени от Търговско предприятие 5.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Изворник.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Неофит Рилски – клиентите, електрозахранени от МТП 6. Ще се редува поетапно изключване на обособени клонове от мрежа НН, тъй че да не се лишават от електрозахранване всички клиенти в селото.

От 08:30 ч. до 16:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Здравец - северната и част от западната част на селото, електрозахранени от Търговско предприятие 2.

Днес от 09:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на обслужване на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Девня – ул. Батак, ул. Бор, ул. Бреза, ул. Пирот и бул. Съединение в кв. Река Девня, електрозахранени от Търговско предприятие 23.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - кв. Изгрев, ул. Мир № 65, № 68, № 73, компания Верди Хоум ООД, електрозахранени от Търговско предприятие 2162.

Днес от 08:00 ч. до 17:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Момчилово – клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1.

От 08:00 ч. до 17:00 ч. през днешния ден заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на с. Искър - клиентите, електрозахранени от Търговско предприятие 1 и Търговско предприятие 2.

Днес от 09:00 ч. до 16:00 ч. заради осъществяване на неотложни ремонтни действия на оборудванията за доставка на електрическа енергия по искане на ЕСО, ще бъде прекратено електрозахранването в регионите на гр. Варна - Промишлена Енергетика Варна, електрозахранени от Търговско предприятие 1645.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР