Множество организации се обединяват около една цел - да помогнат

...
Множество организации се обединяват около една цел - да помогнат
Коментари Харесай

Парализирана жена реши да качи вр. Мусала с помощта на доброволци

Множество организации се сплотяват към една цел - да оказват помощ на парализираната Евгения Кусева да се качи на най-високата точка на Балканите - вр. Мусала.  

Доброволци, Планинската избавителна работа, както и " Сдружение един живот " ще оказват помощ на любителката на спорта Евгения още веднъж да бъде там, където обича - планината. 

Жената претърпява злополука с мотор преди 3 година и оттогава е прикована към инвалиден стол. Това обаче не я стопира да мечтае за подчинение на върхове.

" Евгения е фен на рисковите спортове, моторист, човек, който обича придвижването и в никакъв случай не се стопира на едно място, фен на природата, алпинист и експериментатор. Всичко това е годно и през днешния ден, макар нелепата злополука с мотор, която я оставя обездвижена и в инвалидна количкa. Тя не стопира да мечтае нито за момент. С изкачването на връх Мусала Жени желае да насочи обръщение към обществото и хората, приковани към инвалидни колички, че няма невъзможни неща, стига да вярваш в фантазиите си ", пишат уредниците на самодейността. 

Групата ще тръгне на 26 февруари от Боровец и ще се прибере на 28 февруари.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР