Многострадалната Коко Шанел от Раковски спи без гащи и ходи

...
Многострадалната Коко Шанел от Раковски спи без гащи и ходи
Коментари Харесай

Шок! Мегз спи без гащи! Вижте причината!

Многострадалната Коко Шанел от Раковски спи без гащи и върви с облекла назаем.

Тя наподобява много неуместно с размъкната жилетка и обувки на високи токчета. След като отхвърли да облече костюма на катеричка и упрекна Брадъра в очите, че няма фикция и всяка седмица измисля едни и същи задачи и провокации, той се ядоса и й лиши всичката козметика и целия багаж. Даже й взе чаршафите от леглото. И я разгласи за призрак на  Къщата.

В началото Каканашева изпадна в нервна рецесия и се наложи да я успокояват с инжекции. След това обаче се съвзе и даде обещание да облече костюма, само че бе осъдена с пренебрежително безмълвие. Така от няколко дни тя се разхожда или с формалната рокля, с която беше облечена, или с облекла на заем, дадени й от съквартирантките.

За да си намира работа и да бъде въпреки всичко потребна, тя мете, чисти, мие и се е трансформирала умишлено в Пепеляшка. Всичко това обаче й докарва още насмешки. Шеф Петров отхвърля да влезе в кухнята и да готви, в случай че тя е  там и я гони като мръсно кутре. Нарича я с всевъзможни прилагателни и грозно я наскърбява на външен ви-  твърди, че е зъбата и грозна, че и котка не може да си вземе, тъй като животното няма да я обича и я обрича на постоянно старомоминство, тъй като пък никой мъж нямало да я изтърпи.

Съквартирантите се чудят коя страна да вземат, само че от ден на ден се нахвърлят на Мегз, защото пречела на шефа да им готви.

Е, какво да направя? Да се скрия ли? Да стана невидима ли? Двамата имаме равни права и мога да вървя във всички пространства. Кой е той да ми не разрешава да влизам в кухнята и да си намажа филийка?

Не стига, че всичко ми е взето, останала съм единствено с едни гащи, вечер ги пера и ги очаквам да изсъхнат до сутринта, а на всичкото от горната страна всички ме тормозите, проплака тя.

Дори и младоженците  жертваха другарството си с нея поради храната и дизйнерката остана изцяло сама. По жилетка и без гащи, само че на високи токчета.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР