Много звезди откровено признават колко трудно се съчетават майчинството и

...
Много звезди откровено признават колко трудно се съчетават майчинството и
Коментари Харесай

Твоето дете ще те намери: Вълнуващото пътуване на Сандра Бълок към майчинството

Много звезди искрено признават какъв брой мъчно се съчетават майчинството и кариерата. Някои пък въобще не възнамеряват да бъдат родители, с цел да могат да се посветят на професионалното развиване. Историята, която ще разкажем през днешния ден, е малко по-различна. Това е история за изборът да бъдеш майка и да следваш задачата си, даже когато е мъчно. Това е историята на обичаната актриса Сандра Бълок.

Цената на славата

Сандра Бълок става известна през 80-те години на предишния век и още тогава стартират да я назовават „ обичаната на Америка “. А същинският пробив за нея идва през 1994 година, когато се снима във кино лентата „ Скорост “. Тя печели сърцата на публиката със своята харизма, с приятелкото си и земно поведение, с възприятието си за комизъм. Известна, надарена, богата, сполучлива – надали е проблем да си откри подобаващ сътрудник, нали? Това обаче се оказва по-трудно, в сравнение с може да се допуска.



Любовни несполуки

Покрай фотосите на комедията от 1992 година „ Любовна запарка No 9 “, Сандра стартира да се среща с сътрудника си от кино лентата - Тейт Донован (на снимката). Двамата стигат до годеж, само че връзката им завършва 3 години по-късно. Следва 2-годишна връзка с различен неин сътрудник - Матю Макконъхи, с който вземат участие дружно в трилъра „ Време да убиваш “. Въпреки че връзката им завършва, те близки другари - Бълок даже е била забелязвана да прекарва време със брачната половинка на Макконъхи, Камила Алвес. Следващо гадже на Сандра още веднъж е артист – този път това е Райън Гослинг, а връзките им завършват след към година.



В интервала 2003 – 2010 година Сандра споделя живота си с предприемача и ефирен водещ Джеси Дж. Джеймс (на снимката). През 2005 година двамата се женят и няколко години по-късно стартират процедура по осиновяване на тяхното първо дете. Сандра обаче е подложена на обществено оскърбление, когато се появяват клюки за изневери от страна на Джеси. По-късно той удостоверява слуховете и декларира, че брачната половинка му няма никаква виновност за разпада на брака им.

Пътят към майчинството

През 2010 година Сандра се оказва освен разведена, само че и самотна майка. По време на развода ѝ процедурата по осиновяване към този момент е в напреднал етап и насладата от появяването на детето съумява да измести болката от развода. Така в живота на актрисата се появява нейният наследник Луис. По това време тя е на 45 години. Впоследствие Джеймс признава, че най-тежко за него било това, че няма да бъде до сина им, до момента в който той пораства.

Бълок признава, че се е убедила, че желае да бъде майка, след урагана Катрина. За изявление тя споделя: „ Катрина се случи в Ню Орлиънс и нещо ми сподели: „ Синът ти е там. “ Беше необичайно. “ В същия диалог Сандра си напомня какъв брой сложен и дълъг е бил целият развой по осиновяването. Безкрайното попълване на документи, разискването и подлагането на подозрение дали ставаш за родител и какъв човек си – всичко това, въпреки че лишава 4 години, изцяло си е заслужавало. Защото по този начин актрисата сбъдва фантазията си.



„ Погледнах го и си споделих – ето те. Сякаш постоянно е бил с мен. Пасна идеално в обятията ми, погледна ме в очите и изглеждаше толкоз умен. И това, което ми бяха казвали, се оказа истина: твоето идеално дете ще те откри. Не ти се има вяра, когато не ти се случва, само че когато стане, знаеш тъкмо защо приказват. “ – разкрива Сандра, колкото да сдържайки сълзите си.

Преди 3 години Сандра признава пред Entertainment Tonight, че е изпитвала предпочитание да стане майка още в тийнейджърските си години. Тя описа, че майка ѝ е усещала това и я е държала изкъсо, с цел да не забременее прекомерно рано.



Оказва се, че Сандра съумява да съчетае сполучливо майчинството с сполучливата си кариера и очевидно толкоз се е наслаждавала на новата си роля на родител, че през 2015 година се взема решение на второ дете. Този път тя осиновява малко момиченце на име Лейла.

Срещу предразсъдъците

Увеселителни паркове, супермаркети, Хелоуин празненства - Сандра Бълок е заснемана с децата си на всички места. Няма подозрение, че тя обожава да бъде майка, въпреки че отглежда децата си сама.

В диалог с Уилоу Смит и Джейда Пинкет Смит тя проговори за предизвикването да отгледа двете си (тъмнокожи) деца в един комплициран и неправдив свят. „ Не мога да скрия, че бих желала кожите ни да съответстват - от време на време си го мисля. Защото тогава хората щяха да подхождат по-различно към нас, щеше да е по-лесно. ” – разсъжава Сандра и незабавно по-късно изрази вярата си, че един ден хората няма да имат предубеждения по отношение на цвета на кожата на родителите и на техните деца.

Посветена на майчинството

По време на изявление, в което промотира новия си филм „ Изгубеният град “, актрисата разкри, че е решила да си вземе отмора от актьорството за неустановен интервал от време. Съобщението смая всички, в това число и самата интервюираща. Причината, която носителката на Оскар посочи, бе, че желае да отдели повече време на децата си.

Не знаем дали решението на Сандра е дефинитивно, само че сигурно, в случай че е такова, тя доста ще ни липсва на екрана!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР