Много усмивки и празнично настроение съпътстваха тържественото запалване на коледната

...
Много усмивки и празнично настроение съпътстваха тържественото запалване на коледната
Коментари Харесай

Грейнаха коледните светлини в Мездра

Много усмивки и празнично въодушевление съпътстваха тържественото запалване на коледната елха в Мездра. Актьорите от Сдружение „ Поощряване и подкрепяне на детски гении – Вега “, музикална къща „ Голд Къмпани “ и спектакъл „ Многознайко “ съумяха да създадат атмосферата приказна и вълнуваща.
Присъстващите станаха очевидци на превъплъщението на Вълчо, който с чудо съумя да стане добър. Влязъл по простъпка в чувала на Дядо Коледа, минал през редица трудности, най-после той стартира да забавлява децата до най-очаквания миг – идването на положителния дъртак с подаръците.
Кметът на общината инж. Събков поздрави децата на Мездра и сподели, че
Дядо Коледа е пристигнал по-рано от елементарното, с цел да види децата какъв брой знаят, какъв брой могат, какъв брой са послушни и да си прави сметка с подаръците.
„ Всички вие ще получите дарове. Знам че неговите джуджета са доста работливи и упорити и ще създадат по този начин, че чувалите на Дядо Коледа да бъдат цялостни с дарове “.
След това кметът предложения беловласият дъртак на сцената и дружно с децата отброиха от 10 до 1, до светването на елхата. Последвалите фойерверки придадоха предстоящото магическо въодушевление, а както е редно при магията - всички деца получиха дарове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР