Много ценим дами, които освен външна красота, имат и характер

...
Много ценим дами, които освен външна красота, имат и характер
Коментари Харесай

Паулина Порижкова отново се съблече

Много ценим дами, които с изключение на външна хубост, имат и темперамент да показват мнението си и да живеят съгласно своите разбирания.
 Паулина Порижкова, остаряването, стандартите за хубост и думите ѝ за Сара Джесика Паркър
Какво мисли Паулина Порижкова за бръчките на Сара Джесика Паркър

А тя има какво да каже по тематиката

Независимо дали споделяме мнението им или не, знаем, че тъкмо такива дами имат силата да трансформират стандарти и в последна сметка стават ентусиазъм за мнозина.

Паулина Порижкова за следващ път откри мотив да отбрани правото на зрелите дами да бъдат такива каквито са и да не се тормозят от възрастта си. Направи го в типично неин жанр с следващата гола фотография.

Поводът пристигна от коментар на неин почитател, който счита, че на тази възраст тя би трябвало да се занимава с децата и внуците си, вместо да разгласява свои голи фотоси в Instagram. С типичния си изострен език тя се опълчи на мнението, че откакто остареят, дамите би трябвало надали не да спрат да живеят.

" Аз съм на 56 и пребивавам най-хубавия си живот. След толкоз години, прекарани в грижа за другите, най-сетне пребивавам за себе си. Разбира се, мога също да оплитам, да сготвям и да се любувам на топлината на фамилията си в редките случаи, когато имат потребност от мен, само че мога също да се стоплям от сиянието на тропическо слънце, от ръцете на ухажор и от приказната светлина на фотографа @luigiandIango.

Порижкова изясни, че пуска голи фотоси, тъй като най-сетне се усеща добре в кожата си и че не го прави за похвали или лайкове. " По какви стандарти е добре да гледаш гол младеж, само че не и зряла жена? "
 Паулина Порижкова, фотосесията ѝ за LA Magazine и какво я кара да се усеща удобно, до момента в който е без облекла
Паулина Порижкова е уверена и секси

Нова порция оптимизъм и обич към себе си

" На по-възрастната жена е разрешено мъдрост, комизъм, самообладание, само че не и страст. Не и половост. “ Порижкова желае да унищожи това публично табу. „ Може да съм на 56, само че аз съм толкоз жена, колкото бях преди тридесет години, в действителност, бих споделил: още повече “, приключва поста си тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР