Много тежко изказване на известен политолог срещу президента на страната

...
Много тежко изказване на известен политолог срещу президента на страната
Коментари Харесай

Политолог съсече Радев! Истина ли е къде го праща

Много тежко изявление на прочут политолог против президента на страната Румен Радев.

" Това в Народното събрание са грозни подиуми от една затихваща функционалност на тези проруски и антиевропейски сили. След образуването на държавно управление ще се види какъв брой неефикасно е тяхното наличие в опозицията. Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще бъдат потребна съпротива със своята експертиза, следейки за положителното действие на парламентарната република.
-->
След образуването на държавното управление напрежението ще намалее, тъй като жителите ще видят полезността на това държавно управление. И гласоподавателите на партиите, които са в съпротива също ще видят, че е по-добре да имаме постоянно държавно управление ", сподели политологът Светослав Малинов  в " БТВ новините ".

" Всяка формула, която обезпечава болшинство в този парламент е добра. Няма идеална формула в тази обстановка, в която се намираме при намалялото доверие към партиите. Ако мине, значи е положително, в случай че не мине, значи не е било положително. Няма някакви непредвидени промени в структурата на Министерския съвет.

Тук има един здрав консерватизъм, има някои доста мощни попадения. Ще се научим оттук насетне, че най-важната институция е Народното събрание. В този смисъл това държавно управление може да бъде променено, освежено, може да бъде определен нов министър председател, Народното събрание е значимата институция ", добави Малинов.

" Поведението на президента си го изяснявам с това, че желае да оглави опозицията. Там ще си партнира с " Възраждане ", сигурен съм, че няма да си партнира с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Но да напомним, че българският президент пожела неуспех, пожела болшинството от българските жители, които желаят постоянно държавно управление, на процедура да не го получат.

Много ми е забавно какво ще прави в този момент, дали в действителност публично ще оглави българската съпротива, или ще мине в още по-остри офанзиви против парламентарната република ", приключи специалистът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР