Много тъжна гледка. Не знам кое провокира това ожесточение между

...
Много тъжна гледка. Не знам кое провокира това ожесточение между
Коментари Харесай

Танева скастри министър Вътев: Много тъжна гледка! Грешка е да говориш избирателно със земеделците

Много тъжна панорама. Не знам кое предизвика това озлобление сред самите браншови организации. Това разяснява някогашният аграрни министър Десислава Танева в изявление за БНР във връзка ескалиращото напрежение сред земеделските стопани и министър Кирил Вътев. Танева уточни грешката на Вътев.
Според мен в това число методът изборно да се приказва с част от тях, което за мен беше неточност, безапелационна бе Танева. Ситуацията измежду нашите производители и другите производства е такава, че най-добре е да се приказва с всички, счита депутатът от ГЕРБ, ръководител на парламентарната комисия по земеделие.
„ Не знам коя бутилка се отвори, че на процедура настъпи тази борба на първо място сред браншовите организации, която няма по какъв начин да докара до нищо положително. Дали това е някаква борба, с цел да спечелиш представителството на земеделската общественост – не, по този начин никакво посланичество не можеш да спечелиш, с изключение на продължаващо озлобление сред самите представители на браншови организации. А в това време продължение и наслагване на нови и нови проблеми измежду самите аграрни производители “, разяснява Десислава Танева.
Според нея по този метод се натрупва публично отрицание към политиката по отношение на земеделския бранш, тъй като тя е учредена на финансова поддръжка. И прикани:
„ Правете по този начин, че обществото да желае поддръжка на земеделския бранш, тъй като ще пристигна ден, когато който и да е финансов министър или министър председател ще бъде подложен в изискванията на неспособност за поддръжка, даже тя да е обективна, единствено заради настроенията на обществото по отношение на бранша “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР