Много стремглаво започна 2022 година за един от талантите на

...
Много стремглаво започна 2022 година за един от талантите на
Коментари Харесай

ЦСКА пред нов изходящ трансфер - продава талант в Серия А

Много стремително стартира 2022 година за един от гениите на - Георги Чорбаджийски. Освен че беше взет от на лагера в Турция и получи знак, че ще получава време в мъжкия отбор на " алените ", офанзивният полузащитник е напът да направи и влиятелен трансфер.
Според един от най-силните италиански уеб сайтове по тематиката с футболните прехвърляния - tuttomercatoweb.com, националът на България до 17 години е пред трансфер в клуб от италианската Серия А. Става дума за 19-ия в класирането Дженоа.
Според източника лигурският клуб е отбелязал удар в вероятност и е " определил покупката " на Чорбаджийски. " Tutto Mercato Web " отбелязва, че 17-годишният футболист е считан за един от най-хубавите гении в ЦСКА. Той ще дойде в Генуа на следващия ден.
Ако се стигне до трансфер, не е ясно с каква цел ще бъде притеглен младият българин, само че поради опита му надали е гласен за първия отбор. Както е известно, от края на предходната година братът на Божидар Чорбаджийски тренираше с първия отбор и даже беше в групата за мача с Рома от Лига на конференциите, само че по този начин и не дебютира. Халфът е младеж на " алените ".

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР