Много стрелци трупат богат списък от любовни партньори, преди да

...
Много стрелци трупат богат списък от любовни партньори, преди да
Коментари Харесай

Как ще ти изневери той според зодията

Много стрелци натрупат богат лист от любовни сътрудници, преди да решат да основат сериозна връзка. Но един път решат ли да улегнат, те стават правилни
За една пълноценна връзка е най-важна верността. В наши дни обаче моногамията е все по-рядко срещана. На помощ идва астрологията, която ще ни покаже коя е най-изневеряващата зодия и какво би подтикнало към невярност всеки един зодиакален знак.

Овен
Умеят да флиртуват и са доста буйни, по тази причина постоянно основават неправилни усещания. Те толкоз добре знаят по какъв начин да показват възприятията си пред колегата си, че изневярата им (ако бъде разкрита) идва като гръм от ясно небе.

Телец
Те са невероятни любовници и почитат персоналното пространство. Ако обаче се почувстват несигурни, ще потърсят сигурността при някой от противоположния пол, на който имат доверие, да вземем за пример най-хубавия им другар от противоположния пол.
свързани новини9021на 04.07.201812958на 06.03.2017
Близнаци
Веднъж влюбят ли се, близнаците се посвещават изцяло на връзката си. За тях обаче връзката е извънредно значима, по тази причина изневярата им би се дължала на липса на откровеност и неприкритост от страна на колегата.

Рак
За тях не е типично да изневеряват. Раците се стремят да изградят дълбока и сериозна връзка с колегата си. Ако обаче се почувстват отблъснати или неразбрани, незабавно биха потърсили прочувствена непосредственост другаде.

Лъв
Лъвовете са доста самостоятелни и енергични, а в леглото са ненадминати любовници. Не се затрудняват да сложат граница сред любовта и пристрастеността, по тази причина им е елементарно да изневерят, без да усещат виновност след това.

Дева
Разчитат не на думи, а на дейности. Имат непрекъсната потребност да се усещат мечтани. Въпреки че девите нормално са моногамни, те могат да се отклонят от правия път, в случай че се почувстват несигурни и недооценени.

Везни
Те са подготвени на всевъзможни взаимни отстъпки в името на връзката им. Но в случай че прекалено много време не получават нищо в подмяна, биха нарушили обета си. А везните са толкоз чаровни, че това по никакъв начин няма да им е мъчно.

Скорпион
Те копнеят за сигурност и откровени дълбоки усеща. Ако не са задоволени от връзката си, биха изневерили с човек, с който към този момент са основали дълбоки връзки, да вземем за пример добър другар или някогашно гадже.

Стрелец
Те са смели експериментатори. Много стрелци натрупат богат лист от любовни сътрудници, преди да решат да основат сериозна връзка. Но един път решат ли да улегнат, те стават правилни и безкомпромисни.

Козирог
Те биха предпочели да останат сами, в сравнение с да са в непълноценна връзка. Биха изневерили единствено в случай че сътрудникът им към този момент ги е предал и желаят да „ отмъстят “ или да се почувстват по-добре.

Водолей
Те са извънредно рационални и почитат персоналното пространство. Ако сътрудникът им ги съобщи или злоупотреби със свободата си, той би отвърнал със същото.

Риби
Те обичат мощно и дават всичко от себе си в леглото. Биха изневерили, в случай че сътрудникът им спре да ги прави оценка и не отвръща на жестовете им със същата пристрастеност, която рибите имат в огромни количества.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР