Много сме говорели за представителките на тази удивителна зодия Стрелец!

...
Много сме говорели за представителките на тази удивителна зодия Стрелец!
Коментари Харесай

6 качества на жената Стрелец: Тя обича истински, прощава и подкрепя!

Много сме говорели за представителките на тази удивителна зодия Стрелец! Те са харизматични, благи, от време на време прекомерно директни, само че постоянно премерени и крепко стъпили на земята.

Да обичаш жена Стрелец е в действителност предизвикателство, само че какво кара един мъж да се влюби толкоз мощно в едно стрелче? В идващите 5 точки сме подбрали най-ярките качества на тази прелестна зодия, които ги вършат толкоз незабравими за мощния пол:

1. От километри ще познае, в случай че нещо те тормози. И незабавно ще потърси метод да ти помогне.

Жената Стрелец има умеенето да усеща нещата в зародиш, без значение дали си имал неприятен ден или персонален проблем, тя ще усети паниката и ще направи всичко допустимо да те утеши или да помогне с все сили.

Жените стрелец се раздават същински за сътрудниците си, както биха го създали за самите себе си!

2. Много държи на фамилията и дома.

За една жена Стрелец, дома и фамилията са всичко, тя цени фамилното огнище и фамилните полезности.  Стрелците нямат потребност от хиляди левове с цел да бъдат щастливи, стига им родителите, колегата и децата им да са здрави, за тях това е най-голямото благосъстояние.

3. Не е от дамите, които се впечатляват от скъпи парцалки! Една откъсната от градината роза ще й донесе неведнъж повече благополучие!

Те ценят дребните неща, колкото и банално или клиширано да звучи. В днешно време всеки повтаря по какъв начин цени дребните жестове, само че се нацупва, когато получи за Св. Валентин просто едно цвете. При дамите Стрелец това не може да се случи… те ценят всяко едно цветенце, жест или дума повече от всеки един смарт телефон или дрешка.

4. Докато я обичаш и уважаваш, ще ти бъде безусловно вярна.

Жената Стрелец за разлика от Скорпиона да вземем за пример, се славят с изключителната обвързаност и честност към сътрудниците си. Те осъзнават, че има милиарди красиви хора по света с които може да се изневери, само че избират да бъдат с индивида до тях и да го обичат и почитат.

5. Прощава, само че не не помни!

Жената стрелец прости много постоянно и това е една от дребното й недостатъци, само че не си мислете, че тя ще не помни всичко и ще стартира на чисто. Те проучват обстановката и си взимат поука, чакат и търпят, до момента в който не им кипне канчето и след следващата изцепка не ви бият шута без в никакъв случай да погледнат обратно.

Двете крайности за тях важат с цялостна мощ!

6. Перфектната майка на децата ти!

Може би най-ценното качество на една жена Стрелец е майчината угриженост и възпитание… Те обожават децата и за тях поколението е смисъла на живота. Една жена Стрелец в никакъв случай не би била с сътрудник, който няма желание да сътвори семейство и отгледа деца.

Жените Стрелец са в действителност прелестни създания и всеки, който най-малко един път се е докоснал до тяхната обич може да го удостовери. Перфектния сътрудник, майка и сътрудник.

Дами и господа:  това  е зодия Стрелец!

Автор: Явор Русев ©

Инфо: http://zodiakalen.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР