Много се радвам, че успяхме да помогнем на сестрите Николета

...
Много се радвам, че успяхме да помогнем на сестрите Николета
Коментари Харесай

Влади Ампов - Графа: Радвам се, че участвах в "Бригада Нов дом"

Много се веселя, че успяхме да помогнем на сестрите Николета и Симона в „ Бригада Нов дом “, сподели Влади Ампов – Графа в “Тази събота “ след присъединяване си във формата.

Снимка: bTV

В първия епизод артистът хвана четката, сглобява мебели в съревнование с Мария Силвестър и отвори вратите на студиото си за сестрите и феновете на bTV

Двете споделиха пък, че вървят из новия си апартамент и го усещат като дом, а песента на Графа доста им е помогнала в сложните моменти.
“Бригада Нов дом ” сбъдна фантазията на две сестри за ново начало пред 1,1 милиона фенове В първия епизод Графа хвана четката, сглобява мебели в съревнование с Мария Силвестър и отвори вратите на студиото си за сестрите и феновете на bTV
Николета и Симона са две сестри, които от дребни са се сблъскали с компликациите в живота. Преди няколко години майка им губи борбата за живот. Налага се двете девойки да живеят разграничени - Николета живее в общежитие, а Симона при вуйна си. " Бригада нов дом " съумя да сбъдне най-голямата им мечта- двете да съберат още веднъж под един покрив.

Снимка: bTV

" Бригада Нов дом " съумя да направи и друга огромна изненада на Симона - среща с нейния кумир - Графа.

Симона и Николета получиха един хубав и комфортен дом и си пожелават повече в никакъв случай да не разделят.

Влади Ампов споделя, че музиката е смисълът, който може да промени и помогне в сложен миг и се радва, че неговата е съумяла да направи това за двете девойки.

Той описа и за упованията си за концерта си на 10 юни на стадион „ Българска войска “ и огромното неспокойствие, с което го чака.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР