Много радостна вест, свързана с наш град в Северозапдна България.На

...
Много радостна вест, свързана с наш град в Северозапдна България.На
Коментари Харесай

Голяма вест за наш град! Хората ликуват

Много радостна новина, обвързвана с наш град в Северозапдна България.

На публична гала в петък бе сложено началото на построяването на индустриалния комплекс за захарни произведения. Това съобщават от община Враца.
-->
Инвестицията е в размер на 18 милиона лв., базата на новото произвеждане ще бъде ситуирана на повърхност от 5000 кв.м. /в непосредственост до заводите на МД " Електроник " и " Теклас България " /.

Съсобственикът на компания „ Синьо лято 23 “ ООД - Тони Христов, благодари на кмета Калин Каменов и локалната администрация за поддръжката и съобщи, че инвестицията е дълготрайна, тъй като Враца има капацитет за осъществяване на огромни планове в областта на производството.

Кметът Калин Каменов изрази убеденост, че напълно скоро във Враца ще започва още едно произвеждане, което ще обезпечи нови работни места и дълготрайни партньорства с локални компании и бизнесмени.

Представителят на фирмата-изпълнител на градежа ILPM – Кристина Димитрова - бе безапелационна, че комплексът ще бъде построен до 12 месеца.

Церемонията продължи с водосвет и алегорична първа копка на новия цех в града.

На събитието участваха още: ръководителят на Общинския съвет доктор Владимир Христов, управителният екип на локалната администрация, представители на заводите МД " Електроник " и " Теклас България ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР