Много пренебрегван научнофантастичен трилър на Netflix от 2017 г. привлича

...
Много пренебрегван научнофантастичен трилър на Netflix от 2017 г. привлича
Коментари Харесай

Трилърът на Netflix „шокира по начини, за които никога не сте мислили, че са възможни“, докато феновете се възхищават на скрития скъпоценен камък

Много подценяван научнофантастичен трилър на Netflix от 2017 година притегля нова войска от почитатели, оставяйки мнозина изумени от „ земята “ му -разтърсващ " искра.

Хвалейки се с изумително високите 8,7 в IMDb и невероятните 95 % рейтинг в Rotten Tomatoes, този прикрит драгоценен камък може да е лишил време да блесне - само че какъв отговор получава през всичките тези години по късно! Пропуснато от мнозина при първичното му стартиране, всичките три сезона на Dark сега се излъчват в Netflix, като почитателите ги преглъщат, като че ли няма на следващия ден.

Въпреки дебюта си преди седем години, шоуто продължава да пленява публиката с мнозина откриват завладяващата му история за първи път. Умопомрачителната поредност означи първото навлизане на стрийминг колоса в немскоезичните оригинали. Правейки съпоставения с доста обичаните Stranger Things, Dark вплита свръхестествени детайли в своя роман, добавяйки спомагателен пласт конспирация и тайнственост.

Първи сезон стартира в мистериозния град Win...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР