Много пияни или дрогирани шофьори зад волана са спипани в

...
Много пияни или дрогирани шофьори зад волана са спипани в
Коментари Харесай

Спипаха много пияни или дрогирани шофьори в Бургаско

Много пияни или дрогирани водачи зад кормилото са хванати в Бургаско, оповестиха от полицията. В петък към 05.50 часа на пътя Малко Търново – Бургас -  в региона на контролно-пропусквателен пункт – Босна, за инспекция е спрян л.а. " Опел Кросланд ", с русенска регистрация, ръководен от 52-годишен мъж от Варна. Установено е открито, че лидерът кара след приложимост на алкохол с централизация - 1.73 промила.  

В събота към 00.20 ч. в Приморско чиновници от Районно ръководство – Приморско спрели за инспекция л.а. " Ауди А 4 ", с плевенска регистрация, ръководен от 23-годишен мъж от плевенското село Рупци. Полицаите открили, че лидерът кара след приложимост на алкохол с централизация – 2.00 промила.  

Същия ден към 12.00 ч. в Китен чиновници от Районно ръководство - Приморско спрели за инспекция лек автомобил " БМВ 320 ", с немски регистрационни номера, ръководен от 32-годишен мъж от Средец. Полицаите открили, че лидерът кара след приложимост на наркотични субстанции – канабис. Отказал е да даде кръвна проба за химичен разбор. Извършено е претършуване в населяваната от него хотелска стая, ситуирана в Китен. Там е открит и конфискуван плик със суха зелена листна маса - марихуана. 32-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа.  

В неделя към 01.45 часа в Равда чиновници от Районно ръководство – Поморие направили инспекция на лек автомобил " Фолксваген Голф ", с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен мъж от  Равда. Полицаите открили, че същият карал след приложимост на алкохол с централизация - 2,48 промила. Водачът е арестуван за период до 24 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР