Много от родните знаменитости изпратиха своите наследници в първи клас

...
Много от родните знаменитости изпратиха своите наследници в първи клас
Коментари Харесай

Атоанет Пепе, Сашо Кадиев и Иван Христов изпратиха децата на училище: първият звънец за ВИП първолаците удари с прочувствени постове

Много от родните звезди изпратиха своите наследници в първи клас тази година. Развълнувани и горди на 15 септември бяха артистът Константин, тв водещата Меги Димчева, Жени Джаферович, журналистката Биляна Гавазова.
                           

" Честит първи образователен ден, благи деца! На добър час! Аз съм една щастлива майка на първокласник и четвъртокласничка и още по-щастлива съм, че на този празник участват и техните прабаба и прародител ", написа Жени Джаферович.
                             

И журналистката Биляна Гавазова изпрати наследник първолак.

" Готово! Ударихме първия звънец... На добър час, смели деца! ", написа тя.

Продуцентът Иван Христов също се похвали с възпитаник, който е избрал освен да счита и да написа, само че и да познава нотите. Синът на Христов и Ирина Тенчева ще учи в музикалното учебно заведение в столицата, където към този момент във втори клас е и детото на Асен Блатечки и Диляна Попова.
                             

" Има някои неща, които даже да се случват за четвърти път, в действителност още веднъж са за първи. Благодарим на Съдбата за опцията да претърпяваме още веднъж вълнението от 1-вия образователен ден. На добър час на всички деца! П.п. Няма да ви лъжем…поплакахме ", написа в Инстаграм тв продуцентът.
                           

Инфлуенсърката Антоанет Пепе също се похвали с първокласник - по-голямата щерка на Пепе прекрачи с наслада учебния предел.
                             

Дъщерята на Александър Кадиев облече носия в първия образователен ден и зарадва мама, баба и тате.



" На добър час, мое най-прекрасно момченце! Върви с любознание и усмивка в света на знанието, игрите и приятелите! Имай свободата да отстояваш себе си! С теб сме, мое първокласниче! Обичаме те безпределно! ", написа Меги Димчева.



" На добър час, благо дете! Просто бъди себе си!, написа половинката на Део - Мариана.

Певицата Цвети Радойчева също имаше мотив за майчини безредици.

" Честит първи образователен ден! Моята Ванеса към този момент е в подготвителна група в 139 ОУ " Захарий Круша "! Днес е доста трогателен ден и за мен! "



Успех, благи деца! Учете, четете, книгите ни дават освен познания, те ни вършат и по-мъдри, и по-добри, и ни оказват помощ да открием света към нас с цялата му хубост!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР