Много от нас, когато се подготвят за тържествено събитие, внимателно

...
Много от нас, когато се подготвят за тържествено събитие, внимателно
Коментари Харесай

15 ослепителни чифта обувки, които парадират с модерните принцеси и кралици

Много от нас, когато се приготвят за тържествено събитие, деликатно избират рокля или костюм. Често се случва обувките да избледнеят на назад във времето, тъй като първоначално окото се придържа към това, което човек носи, и едвам по-късно пада върху обувките.

А членовете на кралските фамилии подхождат педантично към избора освен на тоалет, само че и на това, с което ще бъдат обути. В същото време обувките постоянно не се виждат зад подгъва на роклята.

Разгледахме от близко обувките на дами от кралски фамилии. Често изборът на избран модел се дължи на прикрит смисъл или специфична обич, а от време на време просто на великолепието на обувките, което засенчва даже хубостта на роклята.

Кейт Мидълтън: блестящи обувки

Херцогинята на Кеймбридж участва на благотворително зрелище с лъскави обувки. Казаха, че те са може би най-смелият избор на Кейт. Такъв е казусът, когато обувките несъмнено засенчиха тоалета.

Елизабет II: обувки за коронацията, трансформирали се в легенда

Елизабет избра за коронацията си чифт златисти обувки, които Роджър Вивие направи за нея. По време на церемонията те бяха скрити от бяла тога, извезана с национални знаци.

Модерните девойки също могат да се почувстват като кралици, тъй като една от стилните къщи реши да се въодушеви от кралските златни сандали и да направи своя версия на тези обувки. Новата версия също не остана без камъни на петата, макар че стана по-тясна.

Меган Маркъл: годежни обувки

Меган носеше голи велурени обувки на оповестяването на годежа си. Моделът с връзки и затворен пръст на пръв взор не основава „ уау резултат “.

Кралските особи деликатно обмислят изображенията, тъй като тогава изображенията на запаметяващи се събития се отпечатват освен в пресата, само че и върху сувенири. Между другото, по-късно принцеса Евгения облече тъкмо същите обувки.

Кралица Елизабет II: сатенени сватбени сандали

Когато Елизабет, към момента принцеса, се омъжва за принц Филип през 1947 година, тя съчетава сатенената си булчинска рокля с чифт сатенени сандали.

Те бяха украсени със сребро и перли, с цел да добавят 10 000 перли на сватбената рокля.

Принцеса Юджини: сватбени обувки като респект към кралицата

Обувките на Евгения не попаднаха в обективите на камерите, а бяха скрити най-вече от подгъва на роклята. Но въпреки всичко беше допустимо да ги видите малко, когато полата беше повдигната при вървене. Обувките на Евгения са направени съгласно кралските обичаи.

Принцеса Беатрис: употребявани сватбени обувки

Принцеса Беатрис реши да носи чисто нова рокля и обувки на сватбата. Облеклото й беше обещано назаем от баба й, кралица Елизабет II: тя го носеше на едно от тържествените събития преди десетилетия.

Принцесата освен взе тоалета си назаем от баба си, само че и Беатрис носеше обувките, които носеше преди този момент на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година

Испанската кралица Летисия: изискани сандали

На една от формалните вечери кралицата на Испания блесна в цялостния смисъл на думата. Ярките сандали, украсени с камъни, също бяха разисквани от нетизените, доста от които харесаха избора на Летисия.

Принцеса Юджини: Тръни

Принцеса Юджини на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2018 година се появи с шапка и цветни обувки с шипове от известния дизайнер.

Меган Маркъл: “папийонка ”

За първата си независима поява като член на кралското семейство Меган се облече в изящен черен отбор. Херцогинята избра чифт обувки от обичаната си марка.

Този модел се трансформира в детайл от нейната корпоративна еднаквост. Херцогинята има няколко чифта обувки в разнообразни цветове с декорация с папийонка.

Меган Маркъл: истинска закопчалка

През 2019 година Меган носеше сбит черно-бял тоалет, който нямаше да наподобява толкоз впечатляващо без солидна златна закопчалка на обувките.

Принцеса Мадлен от Швеция: изискани обувки

Може би точно сватбените обувки на кралските особи заемат особено място в листата на най-интересните модели. И това не е единствено английското кралско семейство.

Обувките с изострен връх са изключително забавни, когато се гледат от близко. Те са спретнати, елегантни и умерено истински.

Меган Маркъл: презрамки в кристали

Друг чифт обувки Megan, който хваща окото, са наситено сините сатенени вечерни обувки. Те са украсени с кристали на гърба на каишката.

На премиерата на римейка на Disney на The Lion King през 2019 година Меган беше със същите обувки, единствено че в черно.

Кейт Мидълтън: обувки с дантела

На сватбата на Кейт обувките й не бяха в центъра на вниманието, както при доста други дами от кралското семейство. Подгъвът покриваше сатенени обувки в цвят слонова кост с дантела, ръчно бродирани от майсторите на Кралското учебно заведение по ръкоделие.

Дантелените обувки идеално допълваха роклята на Кейт, която също беше бродирана с бяла дантела.

Имате ли обувки със специфична история, които пазите и в никакъв случай не изхвърляте? Защо те са значими за вас?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР