Много омраза и агресия показват новите партии в парламента, крайно

...
Много омраза и агресия показват новите партии в парламента, крайно
Коментари Харесай

Захариева очаква от Манолова арести по улиците и не разбира омразата на новите

Много ненавист и експанзия демонстрират новите партии в Народното събрание, извънредно време е да престанат да мислят за персоналния си ПР, изясни пред БТВ вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Екатерина Захариева за Мая Манолова и " Булгартрансгаз ".

Според нея Манолова злоупотребява с пълномощия и се държи безусловно несъответстващо и всичко може да се чака от нея и другите нови депутати , чака да почнат да арестуват хората по улиците, мислейки си, че са над закона .

Следващата седмица ГЕРБ ще внесат в Народното събрание предлагането за нейната оставка и не ги е боязън от инспекции . Манолова звъняла персонално на Захариева и на всеки от ГЕРБ за омбудсмана, " айде въпреки всичко да имаме малко повече морал ", приканва Захариева.

Според нея Слави Трифонов няма да предложи парламент, а единствената цел е да внесат промени в Изборния кодекс, мислейки, че ще завоюват служебна победа.
 Манолова: Бойко-разбойко не може да ми желае оставка
Манолова: Бойко-разбойко не може да ми желае оставка

Тя желае да ревизират всичко, даже и Министерски съвет, за което чака още по огромен плач

Отношенията сред Русия, Европейски Съюз и Съединени американски щати са обтегнати доста от 2014 година България реагира от първите за Украйна, Навални, Чехия, ние отвръщам, само че президента Радев не реагира , разяснява Захариева.

Имаме доказателства за осъществена противозаконна активност и реагираме, това не е против в миналото а отбрана на народен интерес .

" Българското държавно управление реагира по всички случаи. Ще дам образци с Навални, случаите в Чехия, напрежението в Украйна. Президентът обаче не реагира въобще. Отношенията са обтегнати. Когато имаме доказателства за осъществяване на противозаконна активност, ще реагираме ".

Така външният министър оставка изясни, че не обслужват непознати ползи във външната политика .
 Екатерина Захариева прикани за цялостна взаимност с Чехия
Екатерина Захариева прикани за цялостна взаимност с Чехия

Ние осъждаме и не одобряваме нарушаването на суверенитета на държава-членка на ЕС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР