"Много обичам семейството си и Гълъбово. Медиите освен за връзката

...
"Много обичам семейството си и Гълъбово. Медиите освен за връзката
Коментари Харесай

Емилия разкри името на новия си мъж - богат арабски милионер

"Много обичам фамилията си и Гълъбово. Медиите с изключение на за връзката ми с Коко, не пишат доста за мен. Това доста ми повлия, дълги години ме слагаха трета, пета, шеста. Най-много ме е боляло не тъй като са ме слагали в някакви триъгълници, а тъй като индивидът до мен не ме е слагал преди всичко и не го е показвал. Край на връзките ни сложиха битовизмите - отношението. Не сме се разделили поради невярност. Ние постоянно се разминавахме - в случай че той ме обичаше в някой миг мъчително, то не се засичаха възприятията ни. Никога не бяхме на един бряг. Много пъти съм била оскърбена от Коко. Това е моята версия, неговата е друга ", сподели Емилия в прям диалог с Мон Дьо пред камерите на NOVA във връзка спекулациите с персоналния ѝ живот и връзките на певицата.

"Аз съм провокирала всичко, което се е случило. Вината е в мен, тъй като не тропнах по масата. Аз одобрявам виновността си и в този момент знам, че Господ ме обича и в този момент изживявам нещо, което съм вярвала от дребна, че иска ми се случи. Вярвам в същинската обич. Винаги би трябвало да имам рани, с цел да реализира нещо - както в живота, по този начин и в музиката. Сега съм в интервал, в който не мисля за нищо - на безоблачен остров съм, единствено със слънчеви хора. Никога не желая да излизам от този прелестен свят. С една дума съм влюбена, до мен има нов човек ", призна Емилия.

"Казва се Жорж Башур. Само като му изговарям името, нещо в мен стартира да трепери. Той е известен предприемач, занимава се със строителство. Страшно доста обичам този човек. Ние сме свободни да изживеем това, което желаеме. Не желая никой да не скапе тази обич. Знам, че мятам бомба. Ние сме разискали това нещо, което приказвам пред теб. Роднините ни и околните ни знаят, че ние сме дружно от няколко месеца. С Коко нямам връзки към този момент от година ", описа откровено певицата за новия мъж до себе си.



Интересното обаче е, че и преди името на предприемача - милионер е свързвано с това на Емилия. Още през 2013 година разнообразни издания твърдяха, че след следващ раздор с Динев русокоската се е хванала с "богатия арабски милионер Жорж Башур ".

Из медиите се шушукаше, че още през 2011 година певицата и богаташа са отпътували за Дубай, където са изкарали една приказна почивка. Певицата сподели, че познава Жорж от доста години, само че чак в този момент към този момент някак го е почувствала непосредствен и се е влюбила в него.

"От момиче съм си мечтала, че ще срещна мъжа на живота си и той ще е като него - висок, с огромна усмивка, ще бъде благ с хората към него. Той ще бъде моята сродна душа. По скалата от 1 до 10 в него съм влюбена 16 ", сподели тя и добави, че въпреки всичко в началото е тръгнала с съмнение към връзките им, само че когато възприятията са откровени, се усеща.

"Той е мъж на място в същинския смисъл на думата. Това желаех, идващият мъж в живота ми да бъде добър човек. Трите думи, които го разказват най-добре са балансиран, добър и огромен родолюбец ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР