Много неща са се променили от 21 декември 2012 година,

...
Много неща са се променили от 21 декември 2012 година,
Коментари Харесай

Милиардерите вече строят космически колонии, за да избягат катастрофите на Земята

Много неща са се трансформирали от 21 декември 2012 година, когато към 10 % от жителите на Земята внезапно повярваха, че светът ще свърши.

Оттогава следствията от климатичните промени станаха още по-чести и съществени, заплашвайки уязвимите региони на Земята с наводнения, урагани и рискови жеги.

Машините станаха по-умни, което накара някои да се безпокоят и за софтуерна злополука на нашето общество. А на хоризонта към този момент се появява действителната нуклеарна международна война, способна да изтрие от лицето на Земата нашата цивилизация. Затова календарът на маите, макари и с известно забавяне, само че явено е предсказал в действителност края на света.

Бюлетинът на нуклеарните учените, да вземем за пример, сложи Часовникът на Страшния съд с 20 секунди по-близо до среднощ. Този часовник е знак на това, какъв брой близко ние сме се доближили до унищожаването на нашата планета, употребявайки рисковите технологии на нашето лично създание.

Колкото по-близко сме до среднощ, толкоз по-близо сме и до Армагедона. Затова милиардерите съществено се приготвят да изоставен нашата планета.

Богаташите се готвят за Апокалипсиса

Няколко милиардери, в частност, Илон Мъск, Джеф Безос, Ричард Брансън и Юрий Милнер, са вложили големи средства в орбитални и по-далечни пътешествия.

Традиционно се счита, че те влагат средствата си в галактическите технологии на бъдещето, само че мнозина откриватели са на мнение, че милиардерите се приготвят да изоставен многострадалната Земя.

Например, в публикацията, оповестена в "Ню Йорк Таймс ", озаглавена "Планът на богатите ще остави тази планета нещастна ", Майкъл Суфредини, президентът и съучредител Axiom Space, разкри някои елементи от бъдещето на живота на богатите.

Майкъл в частност е написал, че отпуска на станцията "Аксиома " ще коства на клиента 55 милиона $, като той освен е наел известния френски дизайнер Филип Старк за основаването на интериора на орбиталния хотел, само че и има намерение да поръча създаването на галактически костюми в огромна европейска компания.

Суфредини заяви, че трима души към този момент са подписали за дадения план, въпреки и галактическата станция към момента да не е подготвена. Тя би трябвало да одобри първите си посетители през 2022 година.

Освен това, Илон Мъск не крие своя проект по основаването на непрекъснато населено място на Марс. Той неведнъж е подчертавал опцията за тази стъпка, с цел да бъдем подготвени за това, че на Земята ще се случи най-лошия от всичките вероятни сюжети.



Професор от Университета в Ню Йорк сподели още, че главното направление на софтуерното развиване на актуалното общество е основаването на "пътища за избавление " на милиардерите.
Той означи, че актуалните технологии и изкуствения разсъдък освен това ще се употребяват за отбрана на елита, който, абсолютно, може да си разреши сходно избавяне, тъй като, макар всяческите стопански и политически рецесии, от ден на ден забогатява.

Например, в разгара на финансовата рецесия през 2008 година, съгласно неотдавнашен отчет на финансовата компания Credit Suisse, благосъстоянието на най-влиятелните хора в света се е нараснало с 42.5%.

Може ли да се сътвори колона зад рамките на нашата планета?

По думите на специалистите в галактическия бранш, от техническа позиция ние сме покрай завръщане на Луната и покоряването на Марс, основаването там на колония за дълго време.

Въпросите с прехраната и снабдяването с О2 на хората на плануваните лунни и марсиански станции са изцяло решими. Доста по-сериозни са проблемите с дълготрайното въздействие на слабата гравитация на Марс и Луната върху организма на индивида.

Напълно е допустимо, колониалистите да се сблъскат и с други, още неведоми за нас проблеми на живота на индивида отвън Земята.

Въпреки тези съществени опасения, милиардерите са подготвени да изоставен Земята, вместо да провеждат естественото битие на родната планета - без спорове и войни, да не приказваме и за екологични проблеми.

Онези, които имат пари, считат, че имат опция да избегнат всяка една злополука на Земята, наблюдавайки я, да вземем за пример, от космоса или Луната.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР