Много неприятен материал. И неверен! Това каза за България Днес

...
Много неприятен материал. И неверен! Това каза за България Днес
Коментари Харесай

Жената на Енчев опроверга неприятен слух за мъжа си

" Много противен материал. И погрешен! " Това сподели за " България Днес " Цветелина Енчева, брачната половинка на Георги Енчев от известния дует Румънеца и Енчев, като коментар на скорошна обява в столичен таблоид. В нея артистът предприемач е упрекнат, че дължи близо 7000 лева на Национална агенция за приходите, само че все пак продължава да получава солидни държавни дотации за спортни и просветителни планове за младежи.

" Тази обява не почива върху никакви достоверни обстоятелства. По принцип тази информация не е обществена и не може всеки да разполага с нея ", добави половинката на театралния сътрудник на Адриан Рачев-Румънеца. " Стои под подозрение кой е индивидът, който твърди такива неща ", сподели още Цветелина.

" Единственото правилно, което действително се случва, е един прелестен план. Осъществяваме го с младежи и за младежи ", показа дамата до Енчев.

Тя е безапелационна, че няма да се обръщат към съда, с цел да потвърдят истината. " Изобщо не считаме да се концентрираме върху такива неща ", показва равнодушие брачната половинка на рапъра.

Точно работата върху последния план е осуетила лятната почивка на фамилията. " Не си почиваме, напълно сме погълнати от плана ", довери половинката на изпълнителя. Тя подсети, че " настрана имаме и три дечица ", които в този момент потеглят на учебно заведение.

" В днешно време, за жалост, всеки може да напише каквото си желае за който си желае. На нас не ни прави усещане, тъй като умните и рационалните, интелигентните хора няма да се поддадат на тиражираните лъжи. Лошото е, че децата ни стават жертва на такива погрешни неща, които се пишат за баща им и които сигурно не са им приятни. И не е по никакъв начин добре, че сега, когато работим да се случи нещо положително за едни младежи, някой работи това да не се случи ", възмущава се половинката на дуетния сътрудник на Румънеца.

Цветелина разкрива, че възобновяване на известния дует не е фалшив вест, а чиста истина.  " Да, мъжът ми и Адриан още веднъж са дружно, към този момент имаха четири участия. Надявам се в този момент, към този момент и от дистанцията на времето, да тръгнат с още по-голяма мощ ", стиска палци тя.

Според обявата обаче освен артистът предприемач е дебитор като физическо лице на Национална агенция за приходите, само че не се е издължила и неговата компания " Селект мюзик медия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР