Много мъже се борят да разберат жените Мнозина са наясно,

...
Много мъже се борят да разберат жените Мнозина са наясно,
Коментари Харесай

7 женски поведения, които мъжете никога няма да разберат

Много мъже се борят да схванат дамите

Мнозина са наясно, че мъжете обичат по собствен метод, само че разликите не свършват дотук. Двата пола са толкоз разнообразни, само че макар големите ни разлики, те елементарно се схващат и живеят щастливо под един покрив. Въпреки това има някои проблеми, които мощният пол в никакъв случай не може да разбере.

Закъснения
Закъснение за работа, любовни и бизнес срещи. Това не се случва от самото начало, само че с постоянна честота. Възможно е повода да са дълги събирания, само че има мнение, че дамите просто обичат, когато са доста предстоящи.

Силни връзки с другари
Когато мъжът жертва връзката си в името на другарството и заниманието с другари, това е обикновено. Но в случай че една жена отиде някъде с приятелите си, това незабавно е проблем.

Внимание към детайлите
Завесата в банята не би трябвало да е с цветя, а с ромбове, тъй като това не подхожда на стила на банята. Съдовете да са керамични, както е съвременно. Лилавите чорапи не се съчетават с бели облекла. Това изброяване може да продължи безпределно. Повечето мъже просто не виждат разликата и не се интересуват от дребните неща, само че дамите имат този табиет. Иначе не могат.

Отслабване
Огромен брой дами губят тегло понякога. Някой се лимитират в храната, до момента в който други изцяло гладуват. Мъжете не схващат за какво го вършат.

Внезапни промени в настроението
Жените са основани по този начин. Много мъже частично схващат за какво дамите от време на време се държат необичайно, само че нищо не се лимитира до един фактор. Има цялостен набор от аргументи, които мъжете просто не могат да схванат.

Връзки с токсични мъже
Жените непрекъснато се срещат и живеят с безделници, мъже със съществени зависимости. Нормалните мъже в никакъв случай няма да схванат за какво избират такива, а даже самите дами си задават сходен въпрос.

Прекомерна угриженост за външния тип
Мъжете не схващат за какво дамите се грижат толкоз доста за косата, избора на верния цвят червило, сенки за очи и така нататък Те не могат да схванат за какво дамите вършат шопинг маратон, а не просто отиват до магазина. Но … дамите постоянно желаят да бъдат красиви и привлекателни.

Дамите постоянно даже се наскърбяват на неща, които мъжете не схващат. И какъв е изводът? Мъже, красивите дами са просто голям склад от секрети, тъй че най-добре не си правете труда да ги разкривате. Не за друго, а тъй като в никакъв случай няма да съумеете.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР