Много мъже, когато наближат критическата възраст, започват да се опитват

...
Много мъже, когато наближат критическата възраст, започват да се опитват
Коментари Харесай

Полски треньор по фитнес харчи хиляди, за да изглежда по-възрастен

Много мъже, когато наближат критическата възраст, стартират да се пробват да наподобяват по-млади от годините си, само че има един представител на мощния пол, който съзнателно се състарява. Неговото име е Павел Ладзиак, прочут фитнес треньор в Полша.

35-годишният бодибилдър харчи големи суми, с цел да се трансформира в застаряващ мачо. Той постоянно боядисва косата и брадата си, с цел да бъдат снежнобели. Той счита, че точно това „ застаряване “ е повода почитателите му в обществените мрежи да се усилват с стремглави темпове. Съпругата на Павел споделя, че доста харесва тази негова визия и даже я избира пред младежката.

 Павел Ладзиак @@@

Павел Ладзиак, който непрекъснато въодушевява потребителите на обществените мрежи със фотосите си, не просто театралничи с големи мускули и плочки, а потвърждава, че сега наподобява доста по-обаятелен, мощен и здрав, в сравнение с когато е бил 25-годишен юноша.

Свидетели на неговата голяма промяна са станали към този момент над 400 000 консуматори на обществената мрежа. Всички те с интерес наблюдават живота му и не могат да повярват каква смяна е претърпял. От старите снимки, които Павел споделя, излиза наяве, че преди 10 години той е имал отпуснато тяло и е водел доста по-нездравословен метод на живот. Днес обаче спортът е негов приоритет и той прекарва часове наред във фитнеса. Освен това доста внимава какво яде.

 Павел Ладзиак @@@

Сега от слабото и не толкоз симпатично момче няма и диря. Вместо това от фотосите му лъха неустрашимост и мощ. Интересно е, че същинската популярност спохожда Павел Ладзиак, когато той стартира да боядисва косата си в бяло. Много консуматори го съпоставят с известния италиански милионер Джанлука Ваки, който е на 49 години.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ПАВЕЛ ЛАДЗИАК ВИЖТЕ ТУК!!!

 Павел Ладзиак @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР