Много мъже живеят със заблудата, че за да привлекат една

...
Много мъже живеят със заблудата, че за да привлекат една
Коментари Харесай

Топ 5 на мъжете, които привличат най-силно дамите

Много мъже живеят със заблудата, че с цел да привлекат една жена би трябвало да имат скъпа кола, къщи и банкова сметка. Истината обаче е друга за множеството дами. Вижте 5 неща, които притеглят най-силно дамите:

Масажист

На кого не ми би му харесало след дълъг и уморителен ден да му създадат масаж, когато се прибере у дома. Много дами вървят на масаж, само че в случай че мъжът, с който живеят, се оправя добре с масажите, то това би подлудило половинката му.

Мъж с възприятие за комизъм

Едно от главните неща, които дамите доста харесват в мъжете, е възприятието за комизъм. Ако един мъж успее да разсмее дамата до себе си, то към този момент е спечелил значително сърцето и. Няма нищо по-хубаво, когато индивидът до вас може да ви развесели и да приповдигне настроението ви и в най-сложната обстановка.

Мъж с костюм

Всички дами харесват мъжете, които се грижат за външния си тип. Ако един мъж наподобява добре, сигурно притегля погледите на доста повече дами, в сравнение с в случай че е безстопанствен. Проучванията направени по тематиката демонстрират, че дамите с падат по мъже в костюми.

Амбициозни мъже

Жените обожават мъжете, които са амбициозни. Когато мъжът има цели и желания, това го прави неудържим в очите на множеството дами.

Мъж, който готви

Голяма част от дамите намират мъжете, които готвят за доста привлекателни. За тях мъжете наподобяват извънредно секси, когато подготвят вечеря или извършат друга домакинска работа.

Източник Дарик
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР