Много любопитна лекарска битка се заформя в столичния 23-и МИР.

...
Много любопитна лекарска битка се заформя в столичния 23-и МИР.
Коментари Харесай

Епична битка в 23-и МИР в София: Проф. Чорбанов срещу доц. Мангъров |

Много любопитна лекарска борба се заформя в столичния 23-и МИР. Там лидер на листата на партията на Слави Трифонов " ИТН " ще бъде имунологът от Българска академия на науките проф. Андрей Чорбанов. В същото време листата на АБВ се води от другия изявен критик на държавните ограничения за битка с ковид - доцент Атанас Мангъров.

Водач на листата на кандидат-депутати на ГЕРБ е водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов. Голямата " звезда " там е чак на 10-о място - някогашният правосъден министър Дани Кирилов.

Избягалият от България предприемач с повдигнати обвинявания Васил Божков води листата на партия БНО, която напълно даде листите си на групировката " Българско лято ". Магнатът води листата в 25-и МИР, където водачи са и водачите на двете огромни партии у нас Бойко Борисов (ГЕРБ) и Корнелия Нинова (БСП).

Вътрешна македонска революционна организация залага на известни имена. Водач на листата е Юлиян Ангелов, а след него се появяват и имена като някогашният началник на НСБОП ген. Кирил Радев, бегълците от Българска социалистическа партия Боян Чуков и Спас Панчев, певицата Кристина Димитрова, Александър Урумов, прочут като сътрудник Абел от Държавна сигурност.

Листата на Българска социалистическа партия се води от Христо Проданов, тази на Воля и НФСБ - от Пламен Христов, а преди всичко при Движение за права и свободи е Таня Иванова.

23 МИР обгръща 8 от общо 24-те административни региона на Столична община – Витоша, Изгрев, Красно село, Лозенец, Младост, Панчарево, Студентски и Триадица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР