Много ловчанлии са разочаровани и обезверени от сегашната ситуация в

...
Много ловчанлии са разочаровани и обезверени от сегашната ситуация в
Коментари Харесай

Радина Банкова: Ще направя така, че в Ловеч хората да живеят по – добре*

" Много ловчанлии са разочаровани и обезверени от сегашната обстановка в града. За мен Ловеч е идея и с напъните на всички вас ще създадем Ловеч едно положително място за живеене ”.
Това съобщи в с. Лешница претендентът за кмет на Ловеч, подкрепена от „ Българска социалистическа партия за България ”, Радина Банкова. Тя разяснява, че проблемите на районите могат да се решат от хората в общините, в случай че всички дружно се обединят. – „ Сериозно внимание би трябвало да се отдели на опазването на здравето, на образованието, както и на развиването на дребния и междинния бизнес, който в този момент е изтикан в покрайнините на Ловеч. Задължително би трябвало да се преструктурира общинската благосъстоятелност, която да носи пари, а не да се разпродава ", добави тя.
„ Искам да ви показва един извънредно борбен човек, с сполучлив бизнес, с точни правила в работата си при ръководенето на хора, зад който общинската организация на Българска социалистическа партия в Ловеч застава на идните избори за локална власт ”. Това сподели регионалният координатор на левицата Доротея Цанкова. Според Николай Стоянов, ръководител на инициативния комитет, предложил кандидатурата на Радина Банкова, тя би могла да ръководи сполучливо общината само и единствено в полза на жителите, имайки зад тила си 25 години сполучлив управителен опит .

Радина Банкова посети и с. Абланица. Тя разяснява, че през последните четири години от ръководството на общинската администрация проблемите на жителите са оставени настрани. Според нея още по- огромни са проблемите в селата от общината. „ Липсват комунални услуги - сметосъбирането не е общинска активност, а се прави от външна компания, която минава през обособените селища на две или на три седмици един път. По селата липсва канализация, в доста от тях има проблем и с питейната вода ", разяснява Банкова. Тя акцентира, че доста неща в ръководството на общината е нужно да се трансформират. „ Нито един проблем на хората не би трябвало да остава неуреден с оправданието, че в бюджета няма пари. Кметът би трябвало да е управител, да има добре селекциониран екип, с който да работи, вслушвайки се в препоръките и сигналите на жителите и подпомаган от съответната група общински съветници, която го поддържа ", сподели Радина Банкова.
По думите на Банкова болничното заведение в Абланица, която сега е оставена на самотек, би трябвало да се преструктурира. „ Необходимо е да се търсят млади лекари и да се обезпечават стипендии, с цел да остават на работа в Ловеч и региона ”, приключи Радина Банкова.
*Платена обява в границите на предизборната акция за вота за Местни избори 2019е
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР