Много ли са, малко ли са и кое е важно

...
Много ли са, малко ли са и кое е важно
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп За Днес 11 Май Само В Брадва.бг! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Много ли са, малко ли са и кое е значимо количеството или качеството. И какъв би бил животът без приятелите. Направете един благ жест за тях, през днешния ден!

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Бая неща сте възнамерявали за през днешния ден, а денонощието към момента е 24 часа. Само не се обвинявайте, в случай че не свършите всичко, просто си редуцирайте програмата или намерете помощници. И не се опитвайте всичко и всички да държите под надзор.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Много се товарите с проблеми, а това Ви изтощава прочувствено. Опитайте да изчистите съзнанието си от всичко, което Ви носи негативни страсти. Положителната настройва лекува повече от всичко друго.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес животът Ви ще е като на спектакъл и Вие ще сте основното настоящо лице. Естествено ще очаквате овации, въпреки че те може да позакъснеят малко. Важното е да не губите ентусиазъм.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Ще имате потребност да усещате грижата и вниманието на околните си, като че ли това е онази магическа мощ, която Ви кара да вярвате в живота. А в действителност това, което получавате от света е право съразмерно на това, което давате, елементарна сметка. Просто се огледайте и оценете всичко, което идва към Вас.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Немислимо количество досадни проблеми ще ви посрещнат сутринта. Раздробете ги на по-малки проблемчета и ги разпердушинвайте един по един. Нищо не е толкоз ужасно колкото наподобява, с изключение на в личния ни разум.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ще бъдете неудовлетворени от концепциите, които имате и от тези, които би трябвало да осъществявате, по тази причина пък здравето Ви ще е желязно. В последна сметка здравият дух населява крепко тяло, може би това не са Вашите хрумвания. Помислете над това какво бихте могли да трансформирате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)С леко напрежение ще започнете този ден, само че в случай че се отдадете на удоволствието на дребните познати неща - закуската, кафето, усмивките, всичко ще стартира да придобива нов по-добър тип. Къде отиде пословичният Ви оптимизъм, изтупайте го от нафталина и го извадете на открито, имате доста хора да вдъхновявате - не се помайвайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Не е най-хубавият ден за реализиране на проекти, само че пък е съвършен за раждане на хрумвания. Днес като че ли ще сте в люпилнята на всевъзможни значими и прелестни неща, тъй че гледайте и слушайте деликатно, бъдете практични.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Не се депресирайте поради дреболии, какво са всички неща на фона на вечността. Ако нещо Ви нервира, сменете мащаба, тогава ще го видите в друга вероятност. А вие несъмнено можете да се справяте с перпективите, въпреки всичко Водолеят е знакът на звездите.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Хубав ден за Вас. Ще гледате много трезво на нещата, въпреки и в стеснен мащаб. Трудно ще успее някой да Ви убеди в каквото и да е, а това несъмнено си е загуба за Вас. Опитайте да не се държите като кон с капаци и да тръгвате на война против всеки инакомислещ.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР