Много жени смятат, че постигането на множество оргазми един след

...
Много жени смятат, че постигането на множество оргазми един след
Коментари Харесай

5 златни правила за постигане на множествен оргазъм

Много дами считат, че постигането на голям брой оргазми един след различен е или "кауза пердута ", или изисква специфичен гений, който малко дами имат. Експерти сексолози обаче бързат да оспорят тази позиция и да потвърдят, че мултиоргазмите са налични за всички. Основното нещо е да знаете по какъв начин да се подготвите за тях.

1. Мислете вярно

Съществува многоброен оргазъм. И би трябвало да сте 100 % уверени в това. В противоположен случай опитите да се забавлявате няколко пъти поред няма да доведат до нищо. В последна сметка способността на дамата да изпитва оргазъм е директно обвързвана с това, което се случва в главата ѝ. Ако е уверена, че може да реализира голям брой оргазми, ще ги реализира в действителност.

Ако се настроите на мисълта, че има единствено един оргазъм, тогава след първото висшо преживяване тялото ще спре да реагира на стимулация и ще премине в положение на покой. Затова е значимо да мислите положително и да останете отворени за милувки.



2. Не прекъсвайте ласките

Поредица от взаимни милувки и докосвания с колегата ще ви разрешат да поддържате възбудата с между тях и в това време да дадете отмора на органите, които преди малко интензивно са взели участие в оргазма. По време на оргазъм се подтиква притока на кръв и се задействат голям брой нервни окончания, тъй че тялото става доста по-чувствително и възприемчиво за допиране - постоянно толкоз доста, че желаете да спрете контакта с половинката и да си дадете отмора. Затова в множеството случаи дамите след оргазъм се отдалечават от колегата си и си почиват след претърпените чувства.

Тази процедура обаче е разрушителна за тези, които желаят да изпитат няколко оргазма поред, защото възбудата, изгубена по време на паузата, има късмет да не се върне въобще и е доста по-трудно да се „ навие “ след оргазъм, в сравнение с преди този момент. Така че за неведнъж наслаждение би трябвало да поддържате непосредствен контакт с колегата си. По това време не стимулирайте клитора или други извънредно чувствителни зони на тялото – по-добре е да се концентрирайте върху гърдите и ханша. Поредица от такива докосвания ще ви разрешат да поддържате възбуденост и в това време да дадете отмора на органите, които преди малко интензивно са взели участие в оргазма.



3. Упражненията на Кегел

Колкото и необичайно да звучи, тялото може да бъде квалифицирано за многоброен оргазъм. Необходимо е да свикнете с мисълта, че висшото наслаждение не свършва единствено с единия път. Това може да се реализира посредством тренировки – сладки и приятни. Помолете колегата си да ви гали, като ту стопира, ту възобновява галенето. Това упражнение ще научи тялото ви да чака нова вълна на наслаждение всякога, откакто изпита оргазъм. Тялото ще запомни това положение и когато изпитате първия оргазъм, то ще знае към този момент, че това не е всичко и че най-страхотното занапред следва.

Световноизвестното упражнение на Арнолд Кегел ще ви помогне да стегнете мускулите си: редувайки оптимално напрежение и оптимално разпределяне. Добре тренираните вагинални мускули също са ключът към множеството оргазми. Ако са в добра форма, можете независимо да предизвикате контракциите им и това е пряк път към многоброен оргазъм.

Важно и да се научите по какъв начин да употребявате добитото умеене: сега, в който почувствате мускулни контракции по време на оргазъм, не се отпускайте – значимо е да продължите процеса, който е почнал тялото ви, тъй че да продължете сами да свивате мускулите. Тогава неизбежно ще пристигна вторият оргазъм.



4. Стимулиране на G-точката

Стимулиране на G-точката - е сигурен метод да постигнете това, което желаете. След като сте изпитали оргазъм, преминете към тази зона. Тя е сензитивна като клитора, само че след оргазъм не се превъзбужда, тъй че нейната стимулация няма да е неприятна - в противен случай, ще помогне за удължение на възбудата и ще се приближи до втория и третия оргазъм.

Ако към момента търсите тази заветна точка, знайте, че след оргазъм е доста елементарно да я намерите: на фона на гладката стена на влагалището тя видимо ще изпъкне със своята неравност. Разположена е навътре в женското влагалище на горната му предна стена. Обикновено е локализирана сред 5-8 см дълбочина.

5. Избор на час

Множествените оргазми не понасят немарливост - би трябвало да им отделите особено време и да го вършиме на несъмнено за това умерено и безшумно място. Затова не се обезкуражавайте, в случай че нещата не се случат на плажа, в парка или в банята, до момента в който цялото семейство ви чака за вечеря в хола.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР