Много известни българи са имали сблъсък със закона. Най-пресните примери

...
Много известни българи са имали сблъсък със закона. Най-пресните примери
Коментари Харесай

100 Кила проговори за "тъмното" си минало - рапърът участвал в бой, но има ли и друго?

Много известни българи са имали конфликт със закона. Най-пресните образци да вземем за пример са случая в Банско, при който служители на реда стопират Явор Бахаров, карал под влияние на алкохол и опиати. Или пък съседската война с яйца на Жени Калканджиева. Или пък обвиняването от прокуратурата на Евгения Джаферович за причиняване на лека телесна щета. 

Виж още: Анелия е следващата звезда с промяна на носа? Фенове пишат: " Не приличаш на себе си "

Е, измежду тези имена липсва, а и по всичко проличава, че няма и да участва това на рапъра 100 Кила. Или най-малко по този начин твърди той. " Никога не съм нарушавал закона. Участвал съм в пердах, само че не съм се занимавал с противозаконни неща ", безапелационен е рапърът пред " България Днес ". 

Виж още: След 2 написани книги: Синът на Венета Райкова - по нейните стъпки! За хонорарите, ориста и фантазиите

За 100 Кила се знае, че напуща учебно заведение като дете, с цел да работи и по този метод да обезпечи образованието на брат си, който пък е приключил икономическата гимназия в Търговище и след това е учил висше във Варна. 

Виж още: Мишо Шамара се похвали, че е притежател на нов дом в Щатите

Въпреки това обаче 35-годишният рапър приключи гимназия предходната година. Все още тъжи, че не е имал абитуриентски бал, само че пък има и още цели - да стане висшист. Преди време той е споделял, че желае да учи в чужбина, а специалността, на която се е спрял, е продуцентството. 

Изображение: https://www.instagram.com/100kila/

 

https://www.facebook.com/official100kila/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР