Много хора знаят, че почеркът издава характера на собственика си.

...
Много хора знаят, че почеркът издава характера на собственика си.
Коментари Харесай

Каква е връзката между препинателните знаци и човешкия характер

Много хора знаят, че почеркът издава характера на притежателя си. Но зад компютрите всички имат идентичен почерк. В този случай погледнете деликатно препинателните знаци, в този момент те са пътеводната ви звезда.
Точка
Липсата на точка в края на изречението непосредствено демонстрира " безгръбначност " на човек. Кратки изречения с точки, а не с безкрайни запетаи, демонстрират ясно и добре структурирано мислене.
Запетая
Неясен знак, само че за благополучие картината е конкретизирана от синтактични структури. Запетаите, сложени на всички места, загатват, че образованието не доближава, само че индивидът има огромно, благо сърце. Той чул, че в текста се употребяват запетаи, само че не знае къде и какъв брой.
Удивителен знак
Учениците поставят тези знаци без никакъв смисъл, в каквото и да е количество.
Тире
Знак, желан от демонстративни и прочувствени хора.
Двуеточие
Ясен знак за въздържаност, качеството се утежнява изключително, в случай че този знак се употребява вместо тире. Ако фенът на тирето лети като патрон, тогава почитателите на двуеточието се движат със скоростта на охлюв.
Многоточие
Писателят се развълнувал и отбелязал непълнотата на ревюто с многоточие, имал спиране в логическото развиване на мисълта, или може би усложнение или външна спънка.
Многоточието от време на време се слага от бърборещи, чиято мисъл едвам се заплита в речниковия хаос. Те бързат да се изразят, без да обмислят фразата до дъно. Изобилието от точки, съгласно графолозите, демонстрира уязвимост на характера.
Това може да е просто разлика в грамотността. Хората, които не знаят къде да слагат запетая, употребяват многоточие. Хора с стеснен речник или компликации при пояснение в писмен тип също употребяват многоточие.
Не е добре, в случай че този знак замества всички други знаци в дълги фрази. Това е причина да се консултирате с психиатър, защото сходни признаци са присъщи за шизофреничната пунктуация.
 Искате да опознаете и разгадаете човек - ето по какъв начин, посредством почерка му Искате да опознаете и разгадаете човек - ето по какъв начин, посредством почерка му
Много специалисти са съгласни, че характерът на човек може да бъде разгадан по почерка и пръстовите отпечатъци. Всъщност, почеркът има отл...
Кавички
Негово Величество мързелът! Защо би трябвало да се потим в търсенето на точна дефиниция, като можем да сложим всичко в кавички.
Въпросителен знак
Този знак издава неувереността в себе си. Те се грижат за различен излаз, с цел да могат, в случай че има нещо, да се отдръпват към него. С въпросителните фрази те просто допускат, а не упорстват за нищо.
Скоби
 Какво споделя почеркът ти за това какъв човек си Какво споделя почеркът ти за това какъв човек си
Покрай всички устройства, които използваме ежедневно, все по-рядко ни се постанова да пишем с лист и хималка, от което губим табиет и раз...
Незначителните мисли би трябвало да бъдат изключени от основата. Правейки такова разделяне обаче, феновете на скобите се объркват още повече.
Точка и запетая
Така стигнахме до педанти и тези, които с маниакално предпочитание желаят да предадат интонация. Обикновените хора употребяват запетая в тези обстановки.
Дълги, комплицирани фрази
Колко по-сложно е изречението, толкоз по-сложна е самата персона. Въпреки че графолозите имат вяра, че това може да е показно, в реалност човек е напълно обикновен. Или към момента не е схванал себе си, за какво е на този свят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР