Много хора смятат, че здравето струва пари. И докато това

...
Много хора смятат, че здравето струва пари. И докато това
Коментари Харесай

Как да печелим пари и да се откажем от вредните навици?

Много хора считат, че здравето коства пари. И до момента в който това е правилно, то никой не гледа нещата от другата страна на монетата - кои са нещата, които можем да вършим, с цел да подобрим своето здраве и в това време да ни донесат повече пари? След като прегледате този лист, ще се убедите, че това са доста елементарни, само че доста сложни решения, които би трябвало да вземете за себе си. Вижте ги: 

Спрете или намалете фрапантно алкохола
Ароматите, които притеглят парите – ето по какъв начин е вярно да ги използваме
Някои аромати са като магнит за благосъстоянието и изобилието. Достатъчно е единствено да знаем по какъв начин да ги използваме. Ако имате проблеми във фина...
Прочети повече
Немалък % от хората в България използват алкохол под някаква форма. Дали ще е ракия, бира, водка, вино или нещо друго, това са все неща, които в по-големи количества вредят на черния ни дроб и са причина за наднормено тегло. Спирането на пиенето или внезапното му понижаване е отлично решение, което ще се отрази добре на вашето здраве и на вашия портфейл. Просто се замислете какъв брой пари давате за пиянство през годината. Със сигурност може да запълните най-малко част от бюжджета за фамилната почивка, нали? 

Спрете или намалете фрапантно пушенето

Другият огромен и нездравословен масраф, който доста хора вършат са цигарите и разнообразни тютюниви произведения. Може да спрете да давате парите си за цигари или най-малко да се опитате да ги намалите. Вашето здраве и бюджет ще ви благодарят. Няма смисъл да ви описваме всички здравословни последствия на пушенето - те са даже образно показани на кутиите с цигари. При междинна цена от пет лв. на кутия, си представете и какъв брой пари бихте икономисали. 

Спрете да ядете отпадъци. Или най-малко ги намалете
6 зодии, които реализират обич и пари в живота
Астролозите считат, че шест знака на зодиака ще са огромни щастливци и късметлии. Някой е благополучен в любовта, а различен във финансовия секто...
Прочети повече
Спрете да поръчвате пици, дюнери, бургери и всяка друга нездравословна храна. Купувайте си качествени артикули и гответе вкъщи. Това е доста по-добра и евтина опция от това да се тъпчете с пържени и вреди храни всеки ден. Разбира се, може да си позволите такива, само че го правете рядко, с цел да не страда вашето здраве. Повишаването на килограмите върви ръка за ръка с по-висок холестерол и кръвна захар, които след време могат да имат даже съдбовни последствия за вас. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР