Много хора се сблъскват с проблема с постоянно главоболие. Има

...
Много хора се сблъскват с проблема с постоянно главоболие. Има
Коментари Харесай

Невролог каза какви храни и напитки да избягваме при главоболие

Много хора се сблъскват с казуса с непрекъснато главоболие. Има разнообразни фактори, които могат да го причинят. Неврологът Александър Комаров изброи продуктите, които би трябвало да се заобикалят при болки в главата.

Комаров означи, че има разнообразни типове главоболие и също така самото то може да бъде признак на други болести, като артериална хипертония или менингит.
-->
" Ако човек има високо кръвно налягане, тогава храните с високо наличие на сол са противопоказни. Противопоказни са също кафето, мощните чайове, енергийните питиета и храните, които могат да ускорят сърдечния темп, да свият кръвоносните съдове или да натрупат течности ", изясни той.

Според шведски откриватели от университета в Малмьо болкоуспокояващите работят дейно единствено когато влязат в кръвообращението. Хапчетата, които в този момент може да си купи човек с такива проблеми, нямат такива свойства.

Главоболието може да бъде съпроводено и от световъртеж. Терапевтът Андрей Кондрахин показва, че това може да се дължи на нарушено мозъчно кръвообращение. Това е рисково, защото усилва риска от инсулт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР