Много хора се радват на добри гени, които им придават

...
Много хора се радват на добри гени, които им придават
Коментари Харесай

Запознайте се с МАЙКАТА, която изглежда като СЕСТРА на... дъщеря си

Много хора се радват на положителни гени, които им придават пресен и юношески тип, даже когато остареят. Миша Граймс е YouTube инфлуенсър, която постоянно разгласява моменти от живота си и в Инстаграм. Наскоро тя показа фотография на майка си Каша, снимана по време на отмора.

Миша незабавно получи доста мнения от своите 155 хиляди почитатели за това по какъв начин майка ѝ наподобява доста младолика. Някои даже написаха, че може да сбъркат 60-годишната жена със сестра на Миша.



Така инфлуенсърката показа фотоси от почивката си в Дубай, само че вниманието беше ориентирано напълно към красивата ѝ майка Каша. Двете дами позираха пред хотела, облечени в сходни подобни бански. На фотосите майка ѝ изглеждаше безупречно в златни дълбоки бикини и обра овациите на аудиторията на Миша с блестящата си кожа.

Един почитател на Миша написа: „ Съжалявам, само че Каша не може да е на 60; тя лъже. " Друг добави: „ Добре, майка ти е супермодел. Уау! И двете са толкоз красиви. ” Много хора напряко не можеха да повярват, че Каша е на 60 години.

„ Спомням си, че в учебно заведение хората постоянно се майтапиха с мен, тъй като бях най-хубава другарка с майка ми. Е, вижте ни в този момент. Със сигурност аз съм тази, която се смее!! Най-добър другар и мама в едно. ”, написа гордо Миша в обявата си.



Оказва се, че Каша също има YouТube канал, наименуван NiftyAfterFifty („ Чудесна след 50 “). Тя посвещава видеата си на тези, които живеят с убеждението, че порастването е наложително, само че остаряването е въпрос на избор.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР