Много хора са пробвали да имат удари срещу БСП 131

...
Много хора са пробвали да имат удари срещу БСП 131
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Опитът на президента да удари БСП няма да успее


" Много хора са пробвали да имат удари против Българска социалистическа партия 131 години и никой не е съумял. Няма да бъде и този опит сполучлив, в случай че е подобен на президента Радев. Но има много подозрения в честността, когато е юридически този длъжностен кабинет. " Това съобщи организационният секретар и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов в предаването " Тази заран " на bTV.

" Българска социалистическа партия през тези 7 месеца в ръководството бяхме партията, която не разреши по никакъв метод да има експорт на оръжия за Украйна. Декларацията на Народното събрания, която в началото беше много остра против Русия, беше смекчена с помощта на парламентарната група на Българска социалистическа партия. Ние бяхме тези, които искахме възобновяване на диалозите с " Газпром " и с всички вероятни снабдители на газ в страната ни, с цел да можем да имаме доставки на газ на допустимо най-изгодна цена ", посочи Гуцанов. Той напомни, че след изгонването на съветските дипломати, Българска социалистическа партия са споделили, че няма по какъв начин Кирил Петков да продължи да бъде министър-председател.

" Ако всички тези неща са срещу визията на президента Радев и в случай че по тази причина се вършат сходни внушения с този длъжностен кабинет, това е твъде необичайно ", означи социалистът.

Борислав Гуцанов уточни, че странните назначения не се свеждат единствено до членове на Българска социалистическа партия. " Има още един министър, на електронното ръководство - Георги Тодоров беше ръководител на борда на шефовете на Държавно предприятия " Пристанищна инфраструктура ", което отпусна 435 млн. за одълбочаването на канала във Варна без търг и без конкурс. Това беше един от най-големите кавги предходната година, поради което той не стана за повторно длъжностен министър на превоза. Сега го виждаме като длъжностен министър на електронното ръководство, в случай че има много противоречиви моменти към машинното гласоподаване, а най-важната задача на служебното държавно управление е да обезпечи чистотата на избора ", изясни Гуцанов.

Той също недоумява по какъв начин един човек, освободен от вицепремиера и министър на стопанската система като член на управлението на военно дружество, може да бъде върнат като длъжностен министър в област, в която има неоспорим напредък.

Гуцанов също по този начин напомни, че не един път членове на служебни кабинети на президента Радев по-късно вършат политически обединения, най-вероятно с негово познание. " В Президентството имат афинитет към създаване на нови планове и политическа трансформация на пространството, само че сега най-важното е да бъдат извършени почтени и естествени избори ", уточни Борислав Гуцанов.

Членът на управлението на Българска социалистическа партия изрази вяра, че фактически тези 2 месеца няма да бъдат изгубено, защото, по неговите думи, Президентството на няколко пъти е пропуснало благоприятни условия да окаже влияние и да не се стига до предварителни избори.

Според социалистът Българска социалистическа партия е спечелила от присъединяване в изпълнителна власт като уточни най-силната обществена политика, водена през последните 30 години, растеж на производството в условия на рецесия и успокояването на ястребските настройки на някои обединения в Народното събрание. " От една партия, която беше причислявана към статуквото, в този момент всеки желае Българска социалистическа партия за сътрудник ", посочи той.

" Надявам се в идващото ръководство след 2 месеца Българска социалистическа партия да сме тези, които да създадат по този начин, че страната ни да има най-хубавите доставки на енергоресурси и да има нормализиране на връзките ни с Русия и с всяка една страна ", сподели в умозаключение Борислав Гуцанов.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР