Много хора са попадали в ситуация, в която трябва спешно

...
Много хора са попадали в ситуация, в която трябва спешно
Коментари Харесай

Кое стъкло на колата да счупите, ако ключовете са вътре?

 Много хора са попадали в обстановка, в която би трябвало незабавно да отворят автомобила, само че нямат ключовете. Някой ги е оставил в колата, друг ги е изгубил, трети ги е не запомнил, само че алармената система е сработила добросъвестно, което значи, че е невероятно да се влезе в салона.

Добре би било, в случай че можете да се върнете за ключовете или най-малко да изчакате идването на експерти. Но понякога се постанова незабавно да тръгнете, тъй че остава само варианта да счупите едно от стъклата и да отворите автомобила от вътрешната страна. Въпросът е кое именно от тях да счупите.

Като начало би трябвало да се разбере, че никога не би трябвало да се счупва страничното стъкло на лидера. Първо, то е скъпо. Второ, постоянно е мъчно да се откри съответното стъкло за избран модел автомобил. Често не са налични, изключително когато в действителност се нуждаете от тях.

Нерядко водачите се насочват към един от " триъгълниците ", дребното стъкло ситуирано в задната част. В сервиза обаче ще бъдете много сюрпризирани да чуете колко ще ви струва възобновяване на този елемент.

Всъщност, тези прозорци въпреки и с много дребни размери, постоянно са най-скъпите, без значение дали са нови или към този момент употребявани.

Ако въпреки всичко се постанова да счупите стъкло, най-добре е да изберете стъклото на задната дясна врата. То е най-достъпно както от позиция на цена, по този начин и на наличност. Това се отнася както за нови, по този начин и за използвани разновидности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР