Много хора са чували за теорията на поколенията, според която

...
Много хора са чували за теорията на поколенията, според която
Коментари Харесай

Децата – Индиго, Децата – Кристали и Децата Z- към коя група принадлежите?

Много хора са чували за теорията на поколенията, съгласно която всички хора по света са разграничени на групи въз основа датата им на раждане. Тази доктрина е сходна на учението за призванията.

Според нея, всички ние се разделяме на деца – индиго, кристални деца и деца на дъгата. Вие желаете ли да разберете към коя група принадлежите?

Принадлежността към избрана група – не е присъда и не е карма

Децата Индиго:

родени са в интервала 1960-1990-те години;
по природа не се покоряват на публичното мнение;
презират системата;
сами са;
податливи са на зависимости;
упорити.

Те са непокорни и са зле приспособени към конфликтни обстановки вкъщи, на работното място и в учебно заведение. Те са бойци по дух, вътрешно желаят да вървят против прогнилата система, и това може да се види в музиката, която те харесват; метода на живот, който са водили в младостта си; по филмите, които гледат, по книгите, които четат. Често тяхното изкуство придобива психоделични форми. Именно те са измислили интернет, изобретили са разнообразни джаджи, и са създали всички тези неща, които трансформираха света.

Призвание  на поколението: Да унищожат това, което не работи, и да проправят пътя към по-добър свят.

Деца – Кристали:

родени са в интервала 1980-2000 г;
силни и искрени;
притежават развито въображение и креативен способности;
склонни са към проучването на мистицизъм и свръхестественото;
с лек темперамент.

Децата – Кристали принадлежат към по този начин нареченото потомство X – те имат доста сходни черти. Това са хора с доста сензитивна вътрешен глас, която притегля всичко мистично и свръхестествено. Те елементарно познават настроенията на другите хора и са надълбоко съпричастни с другите.

Те имат доста лек темперамент, само че в това време у тях се съчетават спорни усеща. Понякога тези скрити спорове тласкат хората-кристали по хлъзгавия път на опиатите и алкохола. У тях постоянно се появяват пристъпи на тревога и суматоха.

Тези хора са родени в комплицирано, преломно време, когато обществото направи голям скок към новите технологии. В детството си не са имали джаджи и интернет – всичко това идва по-късно, когато те стават възрастни. И тези промени просто не са могли да не обиден техния вътрешен свят.

Но те са твърди и мощни – като същински кристали. По природа те са надарени със способността да виждат света с явен взор. Именно с тази непорочност на сърцето, с наклонност да търсят идеала и силата, се изясняват техните стремления към персонажи супергерои и свръхчовеци.

Призванието на поколението: Създаване, развиване и създаване. Те са призвани да основават новото и да усъвършенстват остарялото.

Децата на дъгата:

родени са през 21 век;
позитивни и забавни;
отлично се оправят с джаджите;
предани, само че едвам сдържат възприятията си;
обичат животните, природата и са склонни към вегетарианство;
ценят свободата.

Децата на дъгата са най-ново потомство. Поколението Z. Хората, родени през новото хилядолетие. Те са извънредно модерни и софтуерно грамотни, тъй като порастват в света на информацията. За достъп до всяка информация за тях е задоволително да натиснат няколко клавиша.

Тези деца са щастливи и жизнерадостни, като глътка пресен въздух. Те са генератори на развлечение и наслада. Тези хора могат елементарно да проникват в същността на нещата, които са изобретени от предходното потомство. Повечето от тези деца ценят свободата, обичат да пътуват и се стремят да не наподобяват на техните по-възрастни братя, сестри и родители.

Призванието на поколението: Да дават живот, да обогатяват това, което към този момент е основано, да развиват своя човешки капацитет и да живеят в естетика с природата.

Всички тези три архетипа би трябвало да съжителстват дружно, тъй че човечеството да може да живее и да се развива по-нататък. Принадлежността към избрана група – не е присъда и не е карма. Това е допустимо най-хубавият метод да осъществят своя капацитет, като развиват своите достолепия и да свеждат до нула минусите.

Това са мозъците на две 3-годишни деца: Едното е с положителни родители, другото е с лоши…

От родителите фактически доста зависи! На фотографията вляво е  здравият мозък на тригодишно дете, отгледано в положителна среда. А на дясната е мозъкът на дете, претърпяло рискови прочувствени контузии и…

Цялата публикация

Д-р Николас Кардарас: Децата и смарт телефоните. Всичко е доста по-зле, в сравнение с наподобява!

 

Става дума за  „ цифровия хероин “: по какъв начин екраните трансформират децата в психопати- наркомани Д-р Николас Кардарас – изпълнителен шеф на The Dunes East Hampton, един от най-големите в Съединени американски щати рехабилитационни центрове…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР