Много хора пътуват доста често било то по работа или

...
Много хора пътуват доста често било то по работа или
Коментари Харесай

Цветата вече няма да увехнат, дори и когато не сте у дома!

Много хора пътуват много постоянно било то по работа или за наслаждение. В днешно време това се случва все по-лесно и ние няма да изпуснем шанса да преживеем нови неща отвън дома си.

 4-те най-подходящи места за това къде да поставите цветята в дома си 4-те най-подходящи места за това къде да поставите цветята в дома си
Много домакини се чудят къде да разположат саксиите с цветята, в случай че мястото на перваза на прозореца е заето или въобще не желаете да го з...

Когат си гледаме цветя обаче, това може малко да ни кара да се усещаме отговорни, тъй като доста добре знаем, че даже да ги полеем преди да тръгнем, евентуално когато се приберем те ще са увяхнали.

Но има един трик, който се назовава " автоматизирано поливане " и ще избави цветята ни от дългите отсъствия и тяхното вехнене, до момента в който ни няма.

Разбира се можете да си купите сами такава система за напояване, само че и можете да си я сглобите сами, което ще ви излезе доста по-рентабилно.

Трябва ви добре измита стъклена бутилка, като в нея не би трябвало да са останали никакви непознати аромати. След това вземете капачката й и пробийте дупка в нея, напълнете с вода бутилката, затворете я крепко и я обърнете, с цел да сте сигурни, че водата тече по малко. Трябва да е в дребни количества и в случай че тече прекомерно мощно, би трябвало да я увиете с забрадка, с цел да предотвратите преполиването.
 Как сполучливо да пресаждаш саксиени растения? Как сполучливо да пресаждаш саксиени растения?
Задачата на стайните растения в къщата е да украсят жилищата с външния си тип, да основат специфична атмосфера на комфорт. За това сме...

Сега я сложете в саксията си и можете да пътувате умерено, че растенията ви няма да са починали, когато се върнете от командировката или дълго чаканата отмора.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР