Много хора не обичат да си признават, че излизат с

...
Много хора не обичат да си признават, че излизат с
Коментари Харесай

10 признака, че мъжът не е на вашето ниво

Много хора не обичат да си признават, че излизат с някой, който не е на тяхното равнище. Но, несъмнено, любовта сама по себе си не е задоволителна за създаване на мощна връзка. И двамата сътрудници би трябвало да бъдат на една и съща позиция по доста въпроси.

Как може да се дефинира дали един мъж е на вашето равнище?

Ето някои признаци.

Вашите другари и семейство не го харесват

Вашите близки могат да видят това, което вие, като влюбени, не можете да видите. Следователно те могат да схванат по кое време сте с някой, който не е заслужен за вас. Ако не харесват вашия мъж, тогава си коства да помислите дали не са прави.

Амбициите ви в кариерата ви не съответстват

Може би желаете да изградите кариера и да постигнете повече, само че за вашия мъж е задоволително да работите някъде поради заплата и да чакате пенсия – такова противоречие скоро ще прерасне в нещо друго.

Прекалено се грижите него

Ако отношението ви към него е майчинско, в случай че вършиме всичко за него, а той явно той не е за вас. Ако той търси жена, която ще му готви и чисти, помислете дали това е вашето равнище.

Той е доста ленив

Имате задоволително неща за извършване в живота си – не е нужно да се занимавате и с него. Ако той няма предпочитание да прави нещо и чака, че ще употребява единствено това, което вършиме, тогава вие сте над него.

Не желаете да го показвате на другите

Ако не желаете да качвате взаимните си фотоси в мрежата, в случай че не желаете да ги носите със себе си на среща с другари, това е неприятен знак. Повечето хора желаят да се покажат и се гордеят с околните си. Ако не го чувствате, може би подсъзнателно се срамувате от него.

Постоянно ви се подиграва

Когато мъжът не е убеден в себе си, защото знае, че сте прекомерно добра за него, той ще се опита да ви смачка и унижи, когато му се отдаде опция. Ако постоянно се присмива на вашите комплекси, той явно не е на вашето равнище.

Не можете да говорите с него за всичко

Просто имате разнообразни ползи и разнообразни хрумвания за това какви би трябвало да бъдат диалозите и защо.

Родителите му ви споделят, че сте прекомерно добра за него

Дори родителите му да си го признаят, коства си да помислите и да го разгледате от близко.

Не харесвате приятелите му

 

Разбира се, не е нужно да ги харесвате всички, само че в случай че сте сюрпризирани от това по какъв начин той е другар с такива хора, той евентуално е същият и просто още не сте го опознали добре.

Заглеждате други мъже

Ако към момента гледате други мъже, тогава е повече от ясно, че приятелят ви не е подобаващ за вас и би трябвало да потърсите различен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР