Много хора казват, че все по-малко добри хора се срещат

...
Много хора казват, че все по-малко добри хора се срещат
Коментари Харесай

Кола пламна на Тракия, а шофьори се притекоха и помогнаха СНИМКА

" Много хора споделят, че все по-малко положителни хора се срещат Има ги... във всеки един от нас ", написа Евгения Иванова, след инфарктна преживелица, която претърпяла на автомагистрала " Тракия " - на 165-тия километър от трасето колата на дамата се подпалва.

Тя отбива в спешната лента, а дружно с нея стопират и друти водачи, които гасят пламналата машина. С тяхна помощ огънят е сподавен за минути.

" Благодаря, че спряхте, всеки помагаше с каквото може. Не зная по какъв начин се казвате, нито от къде сте, само че ви благодаря с цялото си сърце ", написа Иванова.

Тя споделя, че е срещнала схващане и помощ от всички, които са станали очевидци на пожара. От останалите водачи, през застрахователите, до пожарникарите и чиновниците на реда.

Вижте цялата история, разказана от Евгения Иванова във Фейсбук:



" Днес сутринта пътувах по автомагистрала " Тракия ". На 165 километър колата ми изгуби мощ и незабавно стопирах в спешната лента. От предния похлупак излизаше черен пушек.

Паралелно с мен спря друга кола. Мъжът незабавно отвори капака на колата. Виждаха се пламъци. Спряха и други коли и всички се притекоха на помощ. Всички пристигаха с пожарогасители от личните си коли.

След 2-3 мин. огънят беше овладян, след което се погрижиха механически транспортното средство да бъде обезопасено. Благодаря ви ХОРА.

Благодаря, че спряхте, всеки помагаше с каквото може. Не зная по какъв начин се казвате, нито от къде сте, само че ви благодаря с цялото си сърце.

Благодаря на застрахователната ми компания в лицето на Дани Желева. Ако на някой се е случвало сходно нещо, знае какъв брой е значимо в този миг съответно да ти се окаже помощ.

Благодаря на Пожарните екипи в Раковски и Чирпан, които ми звъняха непрестанно да ме питат по какъв начин съм и че идват по най-бързия метод. Благодаря на Полицаите от Чирпан, които стояха на студа до идването на Пътната помощ. БЛАГОДАРЯ, на Господ и всички сили! Много хора споделят, че все по-малко положителни хора се срещат. Има ги... във всеки един от нас ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР