Много хора имат усещането, че в ранния следобед батерията им

...
Много хора имат усещането, че в ранния следобед батерията им
Коментари Харесай

Пет полезни навика, чрез които ще бъдем енергични през целия ден

Много хора имат чувството, че в ранния следобяд батерията им към този момент пада и че нямат сила, с цел да завършат деня си. Това е нещо постоянно срещано, поради натоварения и стресиращ метод на живот, който всички водим. В тази публикация ще се опитам да споделя с вас пет полезни навика, които ще ви накарат да имате ден, който е изпълнен с повече сила и тонус. Ако спазвате и петте съвета, имам вяра, че ще усетите осезаема смяна. Ето и кои са те: 

1) Закусвайте здравословно и яжте постоянно денем на дребни порции 
 Как да държите отрицателната сила надалеч от вкъщи си Как да държите отрицателната сила надалеч от вкъщи си
Вашият дом е вашата цитадела и в него не би трябвало да има отрицателна сила. Вярвате или не в силата, може би сте забелязали, че в опред...

Закуската е най-важното ядене за деня. Хапнете нещо, което ще ви зареди с сила и няма да натовари стомаха ви, с цел да ви се доспи. Овесени ядки с плодове са превъзходен избор, само че направете няколко менюта, сред които да разнообразявате. Важно е също по този начин да ядете по малко, само че по-често денем. Вместо да имате три хранения, направете ги пет или шест, само че дано порцията да не е по-голяма от юмрука ви. Така няма да товарите стомаха си. 

2) Тренирайте сутрин 

Тренировката заран може да направи чудеса за вас. Дори да нямате час за фитнес, пробвайте да извършите няколко извършения у дома, посредством които да се раздвижите. Допълнителен бонус е в случай че можете да вървите пешком или да карате колело до работа. Физическата интензивност разсънва тялото ви и ще даде по този начин нужния подтик за един потребен ден. 

3) Ударете си душ рано заран. 
 Какво НЕ би трябвало да вършиме, с цел да съхраните силата си Какво НЕ би трябвало да вършиме, с цел да съхраните силата си
Ние, като хора, постоянно сме склонни да се тормозим, когато нещата не се развият по нашия метод или не се случват както бихме желали....

Едно от нещата, които може да извършите, с цел да се разсъните рано заран (особено в случай че тренирате) е да си ударите един пресен душ преди работа. Това ще ви зареди в допълнение и ще ви освежи. Разбира се, внимавайте с това през зимните месеци, тъй като в случай че се изкъпете и излезете на открито, рискувате да се разболеете. 

4) Наспете се 

Най-простичкият и елементарен съвет, който е по-голям от всичко друго. Погрижете се за това да имате своите осем часа сън. Опитвайте да си лягате рано и да ставате рано - това е рецептата за щастлива и пълноценна отмора. Нищо не може да размени съня и нищо не се отразява толкоз зле колкото неговата липса. 

5) Раздвижвайте се по време на работа
 Как да притеглим позитивната сила в дома си Как да притеглим позитивната сила в дома си
За да бъде по-лесно и прелестно да живеете в дома си, тя би трябвало да бъде освен красива и чиста, само че и изпълнена с позитивна сила. В...

Повечето хора прекарват работния си ден застинали в една поза. Не правете по този начин! На всеки час отделяйте десетина минути, с цел да раздвижите тялото си. Може даже да изгледате малко клипче за офис йога. Такива има доста безвъзмездни онлайн. 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР