Много хора и тази седмица продължават да работят от вкъщи,

...
Много хора и тази седмица продължават да работят от вкъщи,
Коментари Харесай

5 Instagram профила, от които черпим идеи за тренировка вкъщи

Много хора и тази седмица не престават да работят от у дома, само че до момента в който първата седмица е време да осъзнаем какво се случва, то втората към този момент сме наясно – вършим си дилемите доста по-бързо, а по-късно дори имаме и свободно време. Важно е през това време да поддържаме тонуса си и настроението си на равнище, по тази причина е време за, която можем да си създадем у дома. А какво по-подходящо от това да черпим хрумвания от известни профили в Инстаграм, в които със фотоси и видеа ни е показано по какъв начин тъкмо изпълняваме упражненията?

За феновете на пилатес 

е някогашна таньорка, която взема решение да стане инструктор по пилатес през 2012 година Минава курс, а по-късно си основава и профил в Инстаграм. Там тя може да се похвали с близо 45 хиляди почитатели, а в YouTube – с над 107 хиляди. 

 
               
на Мар 12, 2020 в 12:24 PDT

За феновете на танци 

е танцувала на сцена с някои от най-обичаните актьори като Джъстин Тимбърлейк и Кейти Пери, а профилът й в Инстаграм е отдаден на това да демонстрира и споделя знанията си с почитателите на танците. Ако следвате хаштага й #trainlikeadancer, ще видите доста – даже и за ръцете. 

 
               
на Мар 22, 2020 в 6:25 PDT

Ако пък очаквате дете

ще ви даде най-хубавите препоръки за подготовка. За тренировките й не е належащо да имате съоръжение у дома, а също по този начин и не е нужно да гоните децата в другата стая. Роузи е експерт в пренаталните извършения също и доста бъдещи майки й се доверяват. 

 
               
на Мар 20, 2020 в 5:53 PDT

Заради любовта към йогата

" Йога за всички тела ". В това има вяра и е твърдо уверена, че може да бъде реализирано. От 2012 година тя демонстрира йога позиции в домашна конюнктура и споделя мотивационни видеа. Неслучайно има 401 000 почитатели в Инстаграм, които са нейни правилни фенове. 

 
               
на Фев 6, 2020 в 12:19 PST

Ако обичате интензивните тренировки

е някогашна олимпийска спортистка, което напълно не значи, че й е супер стряскаща. Тя има и уебсайт, и приложение, в което можете да намерите препоръки по какъв начин да бъдете изобретателни с " оборудването ", което имате вкъщи. 

 
               
на Фев 29, 2020 в 12:55 PST
 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР