Много голяма е вероятността Левски все пак да продаде Хосе

...
Много голяма е вероятността Левски все пак да продаде Хосе
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Левски продава Кордоба

Много огромна е вероятността Левски въпреки всичко да продаде Хосе Кордоба за отлични пари, като се ускорява офанзивата това да стане още лятото. В момента " сините " водят съществени диалози с испански първокласен клуб, като съгласно информация на " Тема Спорт " евентуалният покупател е от горната половина на класирането на Ла Лига. Контактите на Левски са по две посоки. Първото, несъмнено, е Лъчезар Танев. Агентът е доста непосредствен с Наско Сираков. Двамата гледаха дружно на " Герена " предпоследната контрола на сините против Ботев (Враца), извоювана с 2:0.
 
Танев не е сътрудник на Кордоба, само че в тази ситуация може да работи от страната на сините. Мениджърите на Хосе играха роля при зимните договаряния, те бяха склонни да смъкват много претенциите си по отношение на 25-те % отчисления при продажба на играча.

Досега е ясно, че Жирона е направил оферта за Кордоба, само че в този момент има втори клуб от Ла Лига, на по-високо място от 11-о, където е клубът от Североизточна Каталуня. Очаква се договарянията да се съсредоточат на равнище над 2 милиона евро, каквото бе формалното зимно предложение към Хосе от датския Брьондби.

Второто направление, по което Левски има контакти в Испания, е генералният спонсор на сините. " Палмс бет " неотдавна е формален представител на " Ла Лига " за България. Наскоро представители на компанията бяха на Иберийския полуостров. Към Кордоба има интерес и от Испания и Съединени американски щати. А посланикът на Ла Лига Луис Гарсия бе в София и получи фланелка на Левски на стадион " Георги Аспарухов ". Има възможност да се реализира и контрола на Левски с испански клуб през май.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР