Много фенове очакват пускането на iPhone 15, а Foxconn, най-големият

...
Много фенове очакват пускането на iPhone 15, а Foxconn, най-големият
Коментари Харесай

Масовото производство на iPhone 15 е на път да започне

Много почитатели чакат стартирането на iPhone 15, а Foxconn, най-големият цех за сглобяване на iPhone в света се приготвя за старта на всеобщото произвеждане. За да си подсигурява, че ще има задоволително служащи, които да отговорят на търсенето, компанията разгласи, че интензивно набира нови чиновници и усилва бонусите за актуалните.

От през днешния ден, новите чиновници могат да чакат да получат още по-големи бонуси от преди. По публични данни на компанията, оптималният бонус за новите чиновници ще бъде по към 500 $ на човек. Това е доста нарастване спрямо миналата седмица, когато оптималният бонус беше 425 $ на човек.

В допълнение към увеличените бонуси, почасовото възнаграждение на служащите също ще бъде увеличено с 2 юана (около 0,31 долара) на час. Максималното почасово възнаграждение ще бъде 22 юана (около 3,1 долара) на час.

Що се отнася до iPhone 15, чака се новата линия смарт телефони да включва четири модела. iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro и 15 Pro Max/Ultra. Всички модели ще разполагат с динамичен остров, USB-C конектор и чип Apple A17.

Перископната камера с 6-кратно оптично нарастване обаче ще бъде налична единствено в iPhone 15 Pro Max/Ultra. Тази усъвършенствана функционалност сигурно ще бъде шлагер както за феновете на фотографията, по този начин и за експертите.

С взор към бъдещето, към този момент се носят клюки за iPhone 16 Pro Max. Според тези клюки, устройството ще разполага със датчик Sony IMX903 с оптичен формат 1/1,14 инча. Ако това е правилно, то това ще съставлява доста усъвършенстване в технологията на камерата и би засилило още повече позицията на Apple като водач на пазара на смарт телефони.

В умозаключение, iPhone 15 се обрисува да бъде една от най-очакваните министър председатели на смарт телефони през тази година. След като Foxconn усили производството и усили бонусите за служащите, сцената е готова за сполучлива премиера. Ясно е, че Apple към този момент гледа към бъдещето и продължава да уголемява границите на вероятното при мобилните технологии.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР