Много емоции и неочаквани обрати очакват почитателите на седмото изкуство

...
Много емоции и неочаквани обрати очакват почитателите на седмото изкуство
Коментари Харесай

Жанрово разнообразие в петата седмица на „Великият понеделник“

Много страсти и непредвидени обрати чакат феновете на седмото изкуство в петата седмица на акцията „ Великият понеделник “. Щурата машинация на Ана Фарис в „ Зад борда “ и постапокалиптичните събития в екшъна „ Терминатор: Спасение “ ще се борят за зрителското утвърждение в гласуването на специфичния уебсайт: Филмът, събрал най-вече гласове, ще бъде излъчен идващия понеделник, 3 август от 21.00 ч. по KINO NOVA.

Първото предложение е комедията „ Зад борда “ , в който работещата самотна майка Кейт пробва да жонглира сред палавите си деца и няколко работни места, до момента в който се образова за здравна сестра. Всичко се трансформира, когато стартира да чисти килими на яхта, владеене на капризния плейбой Леонардо Монтенегро, който се отнася с неуважение към нея. След непредвиден случай, Лео губи паметта си и Кейт взема решение, че това е страхотна опция за реванш. Следват низ от занимателни случки, които ще накарат героите да осмислят целите си.
 Зад борда NOVA

Дугият филм, който се бори за първото място в петата седмица на „ Великият понеделник “, е екшън-фантастиката „ Терминатор: Спасение “ . Денят на Страшния съд настава и с него идват цялостната съсипия и безспорното превъзходство на машините над хората. Армия от терминатори обикаля измежду апокалиптичния пейзаж, като убива или залавя хора в разрушените градове. Въпреки жестоките удари, които понасят, дребна група от оживелите взема решение да провежда опозиция. Начело в битката застава към този момент порасналият Джон Конър, в чиято роля влиза Крисчън Бейл. Ще съумеят ли хората да завоюват битката с нечовеците, ръководени от Скайнет? Киноманите могат да дадат своя глас на уеб страницата, както и през. Всяка седмица двама от участвалите в гласуването ще завоюват брандирана тениска, а в края на акцията двама от почитателите, дали своят вот всяка седмица, ще се сдобрят и с огромната премия – проектор, с който могат да вземат киното на всички места със себе си.
 Терминатор NOVA
" Великият понеделник " дава опция на феновете да избират заглавието, което да гледат всеки понеделник от 21.00 ч. по KINO NOVA. През лятото на 2013 година властта за първи път бе дадена в ръцете на почитателите, а първият сезон на акцията бе отличен с бронзова премия Effie в категорията " Медийна реклама ".

Следете " Великият понеделник " в ефира на KINO NOVA и на.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР