Много експерти смятат, че коронавирусът, повече или по-малко, е нашето

...
Много експерти смятат, че коронавирусът, повече или по-малко, е нашето
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев говори за най-големите си страхове

Много специалисти считат, че коронавирусът, повече или по-малко, е нашето ново обикновено: Нови разновидности, периодически пикове, неочаквани инфекции, нови бустери, празни офиси, когато случаите нарастват. Covid не като незабавен случай, само че не и нещо, което можем да забравим. Осъдени ли сме да повтаряме близкото минало в обозримо бъдеще?

Два нови и бързоразпространяващи се подварианта на " Омикрон " предизвикват още веднъж талази на ковид по света. Те са 30 пъти по-заразни от уханския вид и това, което ги движи е способността да избягат от имунитета. Идва ли нова здравна рецесия в България? Тази неделя в " Събуди се " отговорите даде проф. Тодор Кантарджиев. За първи път професорът споделя на глас къде сбърка страната с пандемията, за какво е отказал да влезе в огромната политика и кой е неуспехът в кариерата му?

Тодор Кантарджиев приказва за най-мрачните дни в своя живот – загубата на брачната половинка си и битката му с рака. 

“Най-големите ми страхове са за бъдещето на нашата страна и на нашия народ ", призна професорът. “Въпреки, че съм оптимист и съм видял, че ние сме доста здрав и устойчив народ. 20 години здравна каса с тези параметри и тази регулация, единствено доста здрав народ може да издържи ", майтапи се той пред Нова тв.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР