Много е ясна целта и как ще приключи инициативата Отворени

...
Много е ясна целта и как ще приключи инициативата Отворени
Коментари Харесай

Мило Джуканович: Отворени Балкани цели унищожаване на Северна Македония, Черна гора и Босна

Много е ясна задачата и по какъв начин ще завърши самодейността " Отворени Балкани ". Тя би трябвало да завърши с изгубването на Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и районен съд Македония. Със сигурност тя ще провокира и война и някой и различен геноцид. Това сподели черногорският президент Мило Джуканович, съобщи БГНЕС. " Отворени Балкани " е план в който вземат участие Сърбия, Албания и районен съд Македония. За татко на този политически план се сочи сръбският президент Александър Вучич.

" Става въпрос за противоречив план и де факто за различен сюжет за бъдещето на Западните Балкани отвън Европейски Съюз. Това нещо не ни е нужно. Ние имаме нужда от участие в Европейския съюз ", сподели Джуканович в изявление за " Аутономия ". Според него последователите на този план " не виждат бъдещето на района в Европа, не виждат и многонационалната народна власт на Балканите ". " На тях им харесва концепцията за смяна на границите, етническата и религиозната хомогенизация в границите на огромни страни. Както нормално и по традиция всичко потегля от сръбската страна, само че този път под шапката на " Сръбския свят ". И несъмнено автоматизирано продължава със същите великодържавни безумия ", акцентира черногорският водач.

На въпроса: Знаем ли по какъв начин завършва един подобен план Мило Джуканович споделя следното: Естествено, че знаем. " Отворени Балкани " би трябвало да унищожи Босна и Херцеговина, Черна гора, Косово и Северна Македония. Със сигурност обаче ще завърши с война и с още някой и различен геноцид. Държавният глава на Черна гора предизвестява и за рисковата роля на Сръбската православна черква /СПЦ/ в страната му. " СПЦ употребява неистини и прави исторически имитации. СПЦ е най-зловещият инструмент на великосръбския шовинизъм и съветския империализъм на Балканите. СПЦ взе участие в кражбата на черногорската история ", сподели още Мило Джуканович.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР