Много е важно какво ще се случи с първия мандат,

...
Много е важно какво ще се случи с първия мандат,
Коментари Харесай

Атанасов: Решението е Борисов да върне първия мандат и да заяви готовност да подкрепи втория

" Много е значимо какво ще се случи с първия мандат, Борисов е в несгодна обстановка, той доста желае да се направи болшинство и държавно управление с " Продължаваме Промяната " и " Демократична България ", само че няма да му се отвори парашутът. Решението е Борисов да върне първия мандат и да съобщи подготвеност да поддържа държавно управление с втория мандат на реформаторските сили ", съобщи пред Българска национална телевизия Атанас Атанасов от " Демократична България ", заместник-председател на Народното събрание.

По думите му, в случай че президентът Румен Радев съблюдава традицията, би трябвало да даде третия мандат на третата политическа мощ - Движение за права и свободи. Българите чакат да се образува държавно управление, само че това не значи държавно управление непременно, добави Атанас Атанасов.

" Победителят на изборите е в изолираност. Няма да подкрепим държавно управление на Бойко Борисов с първия мандат, точка. Не изключвам да се бави топката с мандатите съзнателно, с цел да може по-дълго да се задържи изпълнителната власт и още едно служебно държавно управление да бъде излъчено, което е контрапродуктивно ", акцентира Атанасов.

Според него изрично би трябвало да бъде основано постоянно държавно управление, както и България да има бюджет.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР