Много е важно да не изоставяме нито един млад човек.

...
Много е важно да не изоставяме нито един млад човек.
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Хората са уморени, но трябва да отидат и да дадат своя глас за бъдещето на България

" Много е значимо да не изоставяме нито един младеж. Младите хора би трябвало да имат възможности да се развиват у нас. Европейски Съюз е огромна общественост, в която отиват млади българи, както и тук идват от други страни, макар че България не е най-благоприятната страна на този стадий ".

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Илина Мутафчиева от обединението " Продължаваме промяната-.

Всъщност данъчните облекчения, тласъците за млади фамилии, са част от целите в програмата на " Продължаваме промяната- Демократична Бълагрия ".

" Аз персонално като млада майка считам, че би трябвало да се промени начинът на живот на всички млади. Социалната политика също е значим фактор, на който да се обърне съществено внимание. "

" Оказва се, че е доста тгрудно една жена да работи и да гледа дететото си тук. Това, което сварвам аз като млада майка, не е с помощта на политиката, която се е водила до момента по случая, а все пак ", счита Мутафчиева.

От наша страна особеното е, че обединяването, което направихме с, в действителност е това, което написа на постройката на Народното събрание, а точно: " Съединението прави силата ". Знам, че хората са изтощени, само че би трябвало да отидат и да дадат своя глас за бъдещето на България ", добави още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР